Почетна Кошарка Радоњић опрезан пред трећи меч: Биће мотивисани, морамо на то да одговоримо

Радоњић опрезан пред трећи меч: Биће мотивисани, морамо на то да одговоримо

Извор: novosti.rs | 12. априла 2017. у Кошарка

За разлику од прве две, између друге и треће утакмице финалне серије АБА лиге кошаркаши Звезде и Цедевите имају дан одмора. Црвено-бели су то искористили и одмах после тријумфа и заједничке вечере отишли у Хрватску како би се што боље припремили за трећу утакмицу.

Тренер српског тима Дејан Радоњић очекује одговор хрватске екипе пред својим навијачима и наглашава да ће тим дати све како би дошао до тријумфа.

– Синоћ смо одмах након друге утакмице кренули за Загреб, како би покушали да искористимо један дан да се припремимо за трећи дуел. Цедевита ће на свом паркету дати све од себе да нас савлада. И у другом полувремену друге утакмице показали су велику жељу, мотивацију и карактер. Ми са друге стране, желимо да одговоримо на све то, како би дошли до наше игре којом би контролисали све добре сегменте игре Цедевите. Ова финална серија се игра у таквом ритму, да морамо да користимо сваки тренутак, да осим за регенерацију екипе, извршимо и неке корекције, што није нимало лако, како би још једном дали наш максимум и уз сконцентрисану игру дошли до доброг резултата – поручио је Радоњић.

Отпор у “Дому спортова” очекује и Милко Бјелица.

– Сигурно да ће екипа Цедевите покушати да пружи највећи отпор пред својом публиком, како не би дозволила скор 3-0 у финалу. Биће сигурно додато мотивисани чињеницом да играју пред својим навијачима у својој хали. После два дана и две утакмице, имамо сада један дан и времена да се освежимо,припремимо и уђемо спремни у овај трећи меч – закључио је Бјелица.

Црвено-бели ће имати тренинге данас као и сутра у јутарњим часовима, док је трећи меч на програму од 19 часова.

Load More In Кошарка

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Звезда завршава припреме на Златибору и појачава тим: Стиже Пешић, позив Баши

АЛЕКСАНДАР Пешић је пред потписом са Црвеном звездом, Марко Баша је нова опција за место ш…