Почетна Фудбал Божовић: И даље све у нашим рукама

Божовић: И даље све у нашим рукама

Извор: crvenazvezdafk.com | 18. априла 2017. у Фудбал

Тренер Црвене звезде по завршетку 154. вечитог дербија, истакао је да је противник заслужено победио и да се разлози пораза његовог тима крију у већој агресивности и жељи ривала.

— Честитам црно-белима на заслуженој победи. Мислим да је дерби био добар. Психичка предност је била на њиховој страни јер нису имали шта да изгубе. И даље држимо судбину у својим рукама. Имамо још шест мечева, шест финала до краја првенствене трке. Верујемо у титулу и даље. Морамо да покажемо карактер и заједништво како бисмо дошли до циља — истакао је Миодраг Божовић.

Шеф стручног штаба актуелног српског шампиона додао је и да нема шта да замери својим играчима када је борбеност у питању.

— Оба тима су желела победу, али мислим да је ривал био агресивнији и борбенији. Виђено је много дуела, фаулова, шанси, грешака… Свега онога што чини дерби. Било нам је тешко да се носимо са Тавамбом физички, јер је добио много ваздушних дуела, после једне такве ситуације постигао је и гол. Опет кажем, верујем у титулу јер све зависи од нас и док је тако, надам се одбрани наслова шампиона.

Load More In Фудбал

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Терзић: Ускоро ће дуг пасти на 25 милиона

Звездан Терзић је у свом обраћању новинарима открио да ће Црвена звезда врло брзо у потпун…