Почетна Делије Овако су Делије позвале звездаше да испуне стадион

Овако су Делије позвале звездаше да испуне стадион

Извор: mondo.rs | 15. маја 2017. у Делије, Фудбал

Најватреније присталице Црвене звезде, окупљене у навијачку групу Делије Север, наставиле су са кампањом која за циљ има пун Стадион „Рајко Митић“ 21. маја поподне.

После транспарената у којима су се Делије обраћале звездашима током утакмица, а потом и симболичне шетње улицама Београда, испред северне трибине „Маракане“ постављене су фотеља и двосед уз поруку:

„Навијај из фотеље, дођи на стадион 21. маја“.

Јасна је алузија на некадашњу акцију СОС канала „Не навијај из фотеље, дођи на стадион“, али и жеља најупорнијих навијача Црвене звезде да бурна сезона 2016/17 буде окончана пуним трибинама чак и ако титула, на крају, буде отишла у комшилук.

Црвена звезда у среду, у претпоследњем колу Суперлиге, гостује Јавору у Ивањици, а потом наредне недеље дочекује нишки Раднички који ће пре тога играти са Партизаном, такође у среду.

Момци које у финишу сезоне води Бошко Ђуровски имају три бода заостатка у односу на „вечитог ривала“ и одбраниће титулу првака Србије само уколико се у наредних 180 минута изједначе по броју освојених бодова са лидером.

Утакмица са Нишлијама можда, ипак, не буде последња на адреси Љутице Богдана 1а ове сезоне, јер после иницијативе Партизана и Фудбалског савеза Србије да финале Купа буде премештено из Новог Сада у Београд, постоји могућност и да оно буде одиграно на „Рајку Митићу“.

У сваком случају, у сезони 2017/18, фудбалери Црвене звезде заиграће на новој травнатој подлози, која ће по завршетку Суперлиге, или финала Купа, бити постављена на највећем српском стадиону.

Load More In Делије

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Гобељић уместо Петковића, жеље Родић и штопер из Обале Слоноваче?

МАРКО Гобељић, деснокрилни универзалац Напретка из Крушевца, према неким најавама требало …