Почетна Фудбал Терзић: Спрега Кокезе и Партизана на делу

Терзић: Спрега Кокезе и Партизана на делу

Извор: crvenazvezdafk.com | 19. маја 2017. у Фудбал

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић отворено је говорио о деловању првог човека ФСС.

— Црвена звезда постоји 72 године и за то време је освојила 27 титула, што значи да 45 сезона није била шампион. И упркос томе је живела, и живеће и даље. Сведоци смо да многи желе да направе перцепцију јавности да је у Црвеној звезди хаос, безнађе, и да је Звезда на ивици провалије. На њихову жалост то је далеко од истине, и ми ћемо 4. и 5. јуна одржати изборе за Скупштину, потом у наредних пар дана и самуСкупштину којој ћемо као највишем клупском органу аргументовано изнети чињенице. Без обзира на скупштинску одлуку, ја као професионалац ћу увек осећати одговорност што Црвена звезда иза себе има неуспешну сезону, јер није освојила титулу. Желим да верујем да сви у овом клубу тако постављају ствари. На Скупштини ћу поднети рачун и извештај шта смо урадили. Убеђен сам да смо урадили много више него што је сваки искрени, реални Звездаш очекивао. Свима нама мора да буде циљ да оставимо Звезду у бољем стању него што смо је затекли. А ја ћу то урадити, било да одем сад у јуну или за 10 година. Сви знамо кроз какве финансијске проблеме смо пролазили, принуђени да продајемо све најбоље играче, не бисмо ли вратили наслеђене дугове, добили лиценцу и стабилизовали клуб. Изузетно је тешко да клуб има високе спортске амбиције ако је принуђен да продаје најбоље играче. Клуб мора да види на којим позицијама је танак и да на тим позицијама попуњава тим, као што нам је Лудогорец показао, а за тако нешто су потребне озбиљне паре. Да би се паре обезбедиле, потребно је време. Тешко је поставити истовремено два циља, спортски резултати и финансијска стабилизација, која јесмо сами зацртали, и не бежим од своје одговорности јер титула није освојена. Са друге стране, ми смо од УЕФА добили све највише оцене, на свака три месеца врше контролу и пролазе кроз наше папире — подсетио је Терзић.

Осим финансијске ситуације као ограничавајућег фактора, Терзић наводи и друге озбиљне препреле са којим се Звезда суочава.

— Још је теже остварити ова два циља када испред себе имате два озбиљна противника. Један противник је Партизан којег никад не смете потценити, а поготово не откад је појачан председником ФСС Славишом Кокезом. Дешава нам се оно што се дешавало Звезди и кад ја нисам био у клубу, а кад је Томислав Караџић водио савез. Славиша Кокеза је умислио да су Савез, Црвена звезда и Партизан његов ратни плен. Постао је формални предеседник ФСС а неформално је и председник Партизана. Жели да буде и председник Црвене звезде, али му то не дозвољавамо. Читава Србија зна шта он чини и шта је чинио у последњих шест месеци да Партизан постане шампион. Претходне сезоне смо имали сезону за понос, 32 бода предности у односу на Партизан. Ове сезоне смо имали такође сезону за понос, завршили смо регуларни део са 6 бодова предности. Имамо само три пораза ове сезоне, и имамо ситуацију да можда не освојимо титулу. Није тај Партизан тако добар, тако балансиран тим да гази без пораза 35 утакмица. То је Партизан који личи на онај из ере Толета Караџића. Имали су пријатељске клубове и играче у противничким клубовима, имали су и судије и ветар у леђа председника ФСС, а знате и за кладионичарске прелазе. Медијска хајка по принципу „држ’те лопова“ је дала резултате, као и та спрега Партизана и ФСС — наводи Терзић, и појашњава:

— Сведоци смо шта се дешавало, каква медијска кампања око човека који је наводно требало да суди у Нишу, па како је Партизан дигао медијску фрку, објављивао фотографије, не би ли добио судију којег је желео. А онда је тај исти судија добио телефонски позив од најмоћнијег човека судијске организације са инструкцијама како треба да одсуди. Резултат тог позива је било онакво суђење где је Раднички покраден. Разлике у фудбалу су мале, између тимова Звезде и Партизана су нијансе, без обзира што мислим да ми имамо квалитетнији тим. Утицај судија је ту веома велики. Звезда је покрадена у дербију када није искључен Леонардо, а Тавамба фаулирао Манојловића. То су нијансе које су одлучиле дерби. Исти ти детаљи су пресудили и у Нишу. Сведоци смо да је Ђурђевић морао да буде искључен у 7. минуту након ударања. Утакмица би добила потпуно другачији ток. Сведоци смо неколико намерних исецања контранапада Радничког од стране помоћних судија, где су свирани непостојећи офсајди. Много тога је урађено на штету Црвене звезде ове сезоне. 

Звезди је по речима генералног директора, титула отета.

— Остаје горчина што нам је отета титула.  Желите да се понашате у складу са фер-плејом, кодецима части које понесете од куће, али дођете у једно блато које су вам наметнули противници и ако не прихватите њихова правила игре, бићете поништени, као што је Звезда поништена ове сезоне од стране Славише Кокезе, а све због његове болесне амбиције да мора бити председник и да мора контролисати и Звезду и Партизан. Не замерам му што навија за Партизан, не замерам му ни што му је повређена сујета јер је отеран из Црвене звезде од стране навијача, али замерам му што злоупотребљава своју функцију на штету Црвене звезде, и ја о томе нећу да ћутим. Превише је Звезда велики клуб да би ћутала и било коме се додворавала — каже Терзић.

— Морали смо да укажемо на ове ствари због перцепције јавности која је потпуно искривљена. Спин мајости из Партизана по рецепту кошаркашког клуба и Душка Вујошевића пренели су те методе и на фудбалски клуб. Да је Звезда државни пројекат, да нам се помаже са свих страна, а да је Партизан сам против свих. То су медијски  радили, а иза леђа баш свих радили покварен део посла који је у медијима прошао незапажено. Као генерални директор и најодговорнији човек који не бежи и од својих грешака, ја сам ово морао да кажем, иза овога ћу стати и док год сам у Црвеној звезди борићу се против свакога ко буде радио на штету Црвене звезде. Нажалост, нисмо имали механизме да се изборимо против самовоље коју спроводи Кокеза. И овде нема ништа лично између Звездана Терзића и Славише Кокезе, овде је проблем болесне сујете њега као човека. Све је ово добро познат сценарио. Да се Звезди отме титула, да неосвајање титуле произведе незадовољство публике, па да зато руководство оде, а да се постави марионетско руководство од стране Савеза. Радили смо часно и поштено, много тога смо урадили, питање је само да ли смо поставили реалне или нереалне циљеве. Дошли смо до тога да ћемо имати око 25-26 милиона евра дуга за 15-20 дана. А колико чујем, и Партизан је дошао то такве цифре када је дуг у питању. Да ми не замере, ми треба да гледамо своје двориште, и имамо разлога за понос. Стабилизовали смо се, имамо јасну перспективу, знамо шта хоћемо, имамо невероватно талентоване младе играче чија тржишна вредност превазилази дуг Црвене звезде. Ја за Црвену звезду немам бојазни, Звезда ће ићи јасним стазама успеха, али пре тога се морају искључити сви неспортски фактори — нема дилему Терзић.

Сезона још није завршена, и Звезда ће се и даље борити на оба фронта.

— Чека нас финале Купа на стадиону Партизана, а свесни смо и „топлих“ и „нарезаних“ куглица. Нисам ни очекивао да се игра на Маракани. Не би ме изненадило ни да комисија за жалбе ФСС укине казну Партизану, иако Раду то нису учинили, иако су Раду забранили да води своје навијаче и на гостовања, док Партизану нису. Али, ништа ме не изненађује.

Новинаре је занимао и коментар поводом текста који се појавио у новинама о Брани Мићуновићу.

— Брана Мићуновић јесте мој пријатељ 30 година и поносан сам на наше пријатељство. Али, он нема никакве везе са Црвеном звездом. Он не даје интервјуе, не би се ни јавио да је знао ко је новинарка која га је позвала. Не треба давати важности томе. Неки центри моћи су хтели да на тај начин одвуку причу на страну која није у интересу Црвене звезде — објашњава Терзић.

Load More In Фудбал

90 Comments

 1. Terza bolesnik

  21. маја 2017. at 09:51

  SESNAEST ZVEZDANAESTERACA… OSAM CRVENIH PROTIVNICIMA… GOMILA PREOKRETA 2:0/2:6, 2:0/2:3… NUFF SAID!!

  Reply

 2. Williamunide

  21. маја 2017. at 14:53

  But one teacher in Denver, CO,В has given her young students theВ platformВ they’ve badly needed. With just one question and a brightly-colored index card, Kyle Schwartz has unearthed her third grade students’ deepest feelings — and some of their answers are heart-breaking. [url=https://writecustom.com/#short-stories-to-write-an-essay-on]short stories to write an essay on[/url][/url] But teachers worked hard to move away from traditional tools like PowerPoint and annotated PDFs and toward more creative uses of the new tools at their disposal. „We invested a lot in teachers,“ Akin said. „We found that it doesn’t matter if the environment is digital, it’s all about the teachers. The best professional development we do is to try and find times for our teachers to collaborate and work together.“ Teachers have common planning times and seven flexible paid professional development days during the summer built into their contract.

  [url=http://go.fastgoodway.com/essay4][IMG]http://i.gyazo.com/f55079d0d3444f04721a713660dba230.png[/IMG] [/url]

  best website for writing essays
  film company business plan
  search engine optimization research papers
  creative writing high school lesson plans
  ngo business plan template
  national library of digital theses and dissertations
  how to do the business plan
  what is a response essay
  essay writing about memory
  writing narrative essay help
  antigone research paper
  ielts essay writing
  paul kreutzer dissertation
  how to write an essay skeleton
  help english essay
  essay helper website
  copy writing services
  writing a short dissertation
  edgar degas term papers
  antje petzold dissertation
  average word length dissertation

  [u][url=“http://10essay.us/essay-papers-essay-papers“]essay papers essay papers[/url]
  [url=“http://10essay.us/problems-in-writing-essays“]problems in writing essays[/url]
  [url=“http://10essay.us/buy-term-papers-essays“]buy term papers essays[/url]
  [url=“http://10essay.us/write-a-three-paragraph-essay“]write a three paragraph essay[/url]
  [url=“http://10essay.us/english-grammar-essays-writing“]english grammar essays writing[/url]
  [/u]

  Reply

 3. RogerSek

  21. маја 2017. at 16:23

  Ваш автомобиль Volvo не будет доставлять хлопот, если регулярно проводить техническое обслуживание по регламенту в Вольво за 12490* рублей!
  До окончания акции осталось:Данная акция имеет ограниченный срок действия. Для участия в акции вам необходимо просто записаться и уточнить
  время проведения работ.Выберите удобный для вас офис — метро Полежаевское или город Мытищи.ТО у официалов ТО у конкурентов ТО у нас
  Запчасти официалы Запчасти у нас Запчасти у конкурентов То это одно из важнейших условий эксплуатации автомобиля Volvo. Сделай его
  качественно и недорого! мы предлагаем вам отличные условия взаимодействия с нами! Обращаясь в дилерский центр, вы получаете качество,
  но тратите много средств Выбирая обычный «гараж», вы платите на первый взгляд меньше. Но получаете низкое качество. В результате,
  исправление ошибок непрофессионалов обходится еще дороже. Выбирая Вольво, вы получаете качество обслуживания в дилерском центре и
  экономите до 50% на стоимости. Специально для Вас мы разработали уникальное предложение по техническому обслуживанию. Техническое
  обслуживание за 12490 р комплексная проверка автомобиля считывание кодов неисправностей проверка и регулировка технический
  жидкостей замена масла в двигателе замена 4-х фильтров (масляный, воздушный, салонный, топливный) Подробности акции по замене
  масла и обслуживанию Volvo Акция действует при покупке запасных частей в компании . ТО включает в себя комплексную
  диагностику, считывание кодов неисправностей, замену масла в двигателе и 4-х фильтров. Масляный фильтр используется оригинальный,
  воздушный и топливный фильтр фирм Mann/Fram, салонный Mahle/Kneсht. Данные именитые производители автозапчастей изготавливают фильтры,
  полностью соответствующие по качеству оригинальным. Мы не устанавливаем в Ваш автомобиль самые дешевые фильтры.
  Мы ставим качественные и экономим ваши деньги. Стоимость технического обслуживания включается замена масла по акции на Вольво (Volvo) C30,
  S40, S60, S80, XC60, XC70, XC90 с двигателем, рабочим объемом двигателя до 2500 см3, составит 12490 рублей.Техническое обслуживание Volvo
  – это ряд работ, по сохранению характеристик эксплуатации автомобиля, определения неисправностей и их предупреждение.Современные
  автомобили Volvo C30, S40, S60, S80, XC60, XC70, XC90 имеют регламент технического обслуживания каждые 20 т.км и 1 раз в год
  (в зависимости от того, что наступит раньше).Электроника автомобиля Volvo, поможет Вам узнать в какой момент надо проводить техническое
  обслуживание. На информационной панели появиться соответствующее текстовое сообщение: «Time for regular service» или «Записаться на
  обслуживание«Компания Вольво увеличила межсервисный интервал, заботясь о своих клиентах. Это достигнуто благодаря совершенствованию
  конструкций и систем автомобиля, таких как двигатель, автоматическая коробка передач, топливная системы. А также благодаря использованию
  высококачественных смазывающих и расходных материалов. Никаких отличий при замена масла вольво s60 вольво хс90 не существует.
  Полный перечень регламентных работ по маркам автомобилей Volvo Volvo S/V40, S60, V70, XC70, S80, XC90, S40/V50 (2004-),
  Volvo S40(08-), V50(08-), C30(08-), C70(08-) Volvo S60(08-09), S60/V60(11-), S80(07-), XC60, V70/XC70(08-) Volvo XC90(08-)
  Отремонтируй свой VOLVO с выгодой Бесплатный контроль Вашего Вольво по 52 точкам Подробнее Ремонт заднего редуктора со скидкой! Подробнее
  Мы выполним ТО* на Вашем Вольво за 12490 рублей Подробнее

  Reply

 4. Chrinjep

  23. маја 2017. at 18:44

  Tadalafil Acheter [url=http://viag1.xyz/order-viagra-on-line.php]Order Viagra On Line[/url] Generic Viagra 100mg Tablets Achat Kamagra Nantes [url=http://cial5mg.xyz/cheap-cialis-20mg.php]Cheap Cialis 20mg[/url] Icd E Finasteride Generic Uk [url=http://viag1.xyz/cost-of-viagra.php]Cost Of Viagra[/url] Cialis Online Pharmacy Reviews Cialis Gibraltar [url=http://clomid.ccrpdc.com/cheap-clomiphene.php]Cheap Clomiphene[/url] Infections Treated By Keflex Zentel Bendapar [url=http://kama1.xyz/order-kamagra-online-usa.php]Order Kamagra Online Usa[/url] Fluconazole No Prescription Lioresal Achat En Canada [url=http://cial5mg.xyz/brand-cialis.php]Brand Cialis[/url] When To Take Allopurinol Prix Cialis 10 Mg [url=http://cial1.xyz/cialis-online-cs.php]Cialis Online Cs[/url] Clomid And Cialis Bentyl Byclomine Where To Order [url=http://kama1.xyz/buy-kamagra-cheap.php]Buy Kamagra Cheap[/url] Cephalexin And Pregnant Permiso De Propecia [url=http://viag1.xyz/canadian-viagra.php]Canadian Viagra[/url] Levothyroxine Tablets To Buy Propecia Finasteride Cost [url=http://cial5mg.xyz/cheapest-cialis-online.php]Cheapest Cialis Online[/url] Does Amoxicillin Cause Increase Thirts Tomar Propecia Foliculo Piloso [url=http://zol1.xyz/buy-zoloft-online-usa.php]Buy Zoloft Online Usa[/url] Stendra For Sale Without Dr Approval Accutane And Amoxicillin [url=http://viag1.xyz/cost-of-viagra.php]Cost Of Viagra[/url] Levitra Con Otros Medicamentos Viagra 50 [url=http://accutane.ccrpdc.com/roaccutane.php]Roaccutane[/url] Cialis Oder Viagra Forum Clalis 20mg Vs Clalis 40mg [url=http://cial1.xyz/ordina-cialis-online.php]Ordina Cialis Online[/url] Vente Kamagra Europe Levitra Deezer [url=http://viag1.xyz/buying-viagra-online.php]Buying Viagra Online[/url] When Will Viagra Go Generic Viagra With Online Consultation [url=http://cial1.xyz/cheapest-cialis-online.php]Cheapest Cialis Online[/url] Cialis Duracion Efecto Buy Prevacid Canada [url=http://kama1.xyz/kamagra-price.php]Kamagra Price[/url] Amoxicillin And Tetracycline Levitra And Food [url=http://zol1.xyz/zoloft-fast-delivery.php]Zoloft Fast Delivery[/url] Viagra Forum Wirkung Cialis One Day Funziona [url=http://cytotec.ccrpdc.com/compra-cytotec-online.php]Compra Cytotec Online[/url] Tabletas Propecia Finasteride Amoxil Rx [url=http://cial5mg.xyz/buy-tadalafil.php]Buy Tadalafil[/url] Viagra Pour Femme Avis Buy Metronidazole 500mg [url=http://zol1.xyz/cheap-zoloft-generic.php]Cheap Zoloft Generic[/url] Keflex Online Comprar Viagra India [url=http://viag1.xyz/price-generic-viagra.php]Price Generic Viagra[/url] Buy Viagra For Female SSS issues warning against all delinquent employers SSS beefs up social services in Boracay Island Branch Directory Over registered and potential members under four informal sector groups ISGs covered by the SSS Batasan Hills Branch including golf caddies from the Capitol Hills Golf and Country Club tricycle drivers and operators from Old Balara Capitol Hills and Villa Beatriz and job order and contractual workers from the Barangay Bagong Silangan local government unit are among the beneficiaries of the nd Grand Launching of the AlkanSSSya Program on October at the Quezon City Memorial Circle Basketball Court.Parties c as authorized under the Regulatory Modernization Act b dealing with a complaint under section or Subject to section an administrative penalty may be imposed alone or in conjunction with the exercise of any measure against a licensee provided by this Act or the regulations including the application of conditions to a licence by the Registrar the suspension or revocation of a licence or the refusal to renew a licence. [url=http://fastmoneyfor.com]quick cash loans[/url] Our system allows you to apply online then electronically submit your bank statements..pemHave a Good Day emp Learn SEO pGoogle surelikes to make it confusing for people When Penguin first rolled out on April it was sandwiched in between a Panda update on April and April.Priligy Verschreiben Lassen [url=http://cial5mg.xyz/tadalafil-generic.php]Tadalafil Generic[/url] Levitra Zubereitung Viagra Sildenafil Citrate 100mg [url=http://xenical.ccrpdc.com/map.php]Order Xenical Tablets[/url] Viagra Generic No Pescription Feline Amoxicillin [url=http://cial5mg.xyz/tadalafil-online.php]Tadalafil Online[/url] Cephalexin Kidney Dog Viagra Acquistare Farmacia [url=http://cial1.xyz/buy-online-cialis.php]Buy Online Cialis[/url] Comprar Cialis Con Receta El Cialis Se Puede Comprar Sin Receta Medica [url=http://prozac.ccrpdc.com/mail-order-prozac.php]Mail Order Prozac[/url] Purchase Online Cialis Spedizione 24 Ore [url=http://kama1.xyz/cheap-kamagra-uk.php]Cheap Kamagra Uk[/url] Zithromax Azithromycin Tablets Viagra Price Hong Kong [url=http://viag1.xyz/cheap-viagra-online.php]Cheap Viagra Online[/url] Canadian Phamacy Tentex Royal [url=http://cialis.ccrpdc.com/buy-generic-cialis.php]Buy Generic Cialis[/url] Propecia Panalab Propecia Embarazo Este [url=http://viag1.xyz/viagra-dosage.php]Viagra Dosage[/url] Medicine Without Perscription Levitra Bailler 20mg [url=http://kama1.xyz/prices-kamagra.php]Prices Kamagra[/url] Mail Order Toprol Xl

  Reply

 5. Jampople

  28. маја 2017. at 10:42

  Tendonitis Treated With Amoxicillin [url=http://las1.xyz/cheap-lasix-40mg.php]Cheap Lasix 40mg[/url] Mtabs Scam Medicamentos Viagra [url=http://antabusa.xyz/antabuse-order.php]Antabuse Order[/url] Ph Pharmacy Online Viagra Generico 50 [url=http://prope1.xyz/propecia-online-buy.php]Propecia Online Buy[/url] Viagra Kaufen Mg Canadianpharmacyonline [url=http://strat1.xyz/buy-strattera-online.php]Buy Strattera Online[/url] Levitra Composicion Erythromycin Canada [url=http://doxyc.xyz/cheap-vibramycin-sales.php]Cheap Vibramycin Sales[/url] Viagra Einnahme Cialis Order Levitra [url=http://prope1.xyz/how-to-buy-propecia.php]How To Buy Propecia[/url] Zithromax 5 Day Dose Pack Fda Approved Canadian Pharmacies [url=http://probuy1.xyz]Buy Prozac[/url] Cheapest Fastest Canadian Pharmacy Cialis Without Prescription [url=http://nolva.xyz/nolvadex-online-uk.php]Nolvadex Online Uk[/url] Propecia En Espana Online Ou Acheter Vrai Cialis [url=http://amox1.xyz/amoxil-online-stores.php]Amoxil Online Stores[/url] About Amoxicillin Combo Packs Viagra Cialis [url=http://buyal.xyz/orlistat-price.php]Orlistat Price[/url] Buy Cialis Usa Buy Propecia Usa [url=http://buyprednis.xyz/buy-prednisone-online.php]Buy Prednisone Online[/url] Forum Levitra Sans Ordonnance Hersteller Levitra [url=http://buylevi.xyz/purchasing-levitra.php]Purchasing Levitra[/url] Finasteride Visual Studio Propecia Buy Xenical In Australia [url=http://buyac.xyz/accutane-acne.php]Accutane Acne[/url] Kamagra Pas Chere Precio Cialis De 5 Mg [url=http://cial1.xyz/buy-cialis-cheap.php]Buy Cialis Cheap[/url] Where Can I Buy Prevacid Solutab Noroxin [url=http://buyizot.xyz/buy-accutane-uk.php]Buy Accutane Uk[/url] Levitra Ersetzen Levitra Cost [url=http://prope1.xyz/cost-of-propecia.php]Cost Of Propecia[/url] Cialis 20mg Filmtabletten Packungsbeilage Cialis 30 Anos [url=http://clom1.xyz/by-cheap-clomid.php]By Cheap Clomid[/url] Viagra Price List India 253 Amoxcillin Online Pharmacy [url=http://propeus.xyz/propecia-where-to-buy.php]Propecia Where To Buy[/url] Propecia Side Effects Blisters

  Reply

 6. Stevencrove

  1. јуна 2017. at 15:25

  and Cellular Endocrinology (1995) 115 177. COS 1 cells were transfected with off-cycle period. Numerous athletes will use steroids for up to 6 months, a ambitious female athletes. In the end everything depends on your personal workout in the exercised muscles. The blood volume in the body is significantly than the oral version and it leads to a slow but solid muscle gain along with a Omnis pharmacists from home–Web sites can be easily created to look like legitimate that these are strong acids because they are not: they are acids in the same that study to argue the effect of supraphysiological levels. Unfortunately, such (increased calcium level). 110 Perhaps the greatest negative side effect of Well, alot of people hold the Hulkster in high regard and trusted this source

  Reply

 7. EssayDig

  13. јуна 2017. at 09:30

  These paragraphs discuss the ideas of the writer that relate to the essay topic. There are many providers in the market, but do not care to reply the send in requests of customers. The gift of speech, by which the parent can convey information to the child the old transmit intelligence to the young is an indication that it is the design of the Author of our being that we should receive from those passing away the narrative of their experience, and communicate the results of our own to the generations that succeed us. Final word of advice is to first decide a theme of your creative essay and then make a title out of it.
  It is also vital to ensure you have a day and or night off from studies so that you can relax and enjoy yourself. We also have an experienced team of editors who are charged with the responsibility of counterchecking each paper for any form of plagiarism and writing errors. Research the topic Go to the library, internet, read some books, look over your notes. Everyone should make his habit to check his publications on it before publication.
  Flexible Scheduling. Thesis Paper

  Reply

 8. KelNillhict

  26. јуна 2017. at 03:46

  Como Comprar Cialis Online Generic Propecia Online Overnight Pharmacy 4u Cialis

  Reply

 9. KelNillhict

  30. јуна 2017. at 12:37

  Brand Viagra viagra Viagra E Metabolismo

  Reply

 10. KelNillhict

  2. јула 2017. at 19:53

  Priligy Dapoxetine Effets Secondaires cialis Free Shipping Doxycycline

  Reply

 11. KelNillhict

  8. јула 2017. at 11:09

  Secure Tabs Online Drug Store cialis Kamagra Accion Terapeutica

  Reply

 12. Davraikite

  9. јула 2017. at 05:47

  Levitra 10mg En Baisse cialis Buy Clomid Online South Africa

  Reply

 13. Chassholla

  9. јула 2017. at 11:19

  Ease Of Use viagra online prescription Cheap Effexor Xr 150

  Reply

 14. KennMereld

  9. јула 2017. at 11:25

  Zithromax Z Pak Dosage cialis Vendo Cialis Barcelona

  Reply

 15. Davraikite

  11. јула 2017. at 21:42

  Costo Del Cialis 5 Mg viagra Mn

  Reply

 16. KelNillhict

  14. јула 2017. at 06:59

  Buy Celebrex Cheap cialis Isotretinoin mail order Virginia Beach

  Reply

 17. Davraikite

  14. јула 2017. at 22:25

  Define Priligy cialis online Azithreomycin Canadian Pharmacy

  Reply

 18. Chassholla

  15. јула 2017. at 02:58

  Cialis Occhi Gonfi cialis Cialis Viagra Unterschied

  Reply

 19. KennMereld

  15. јула 2017. at 06:12

  Secure Ordering Bentyl Internet Free Shipping Store Munich cialis buy accutane in usa

  Reply

 20. Davraikite

  15. јула 2017. at 23:10

  Priligy Se Vende En Peru viagra cialis Purchasing Discount Levaquin Best Website In Internet Cod

  Reply

 21. Davraikite

  17. јула 2017. at 15:43

  Cialis Original 5 Mg online pharmacy Overnight Online Drug No Rx

  Reply

 22. Davraikite

  19. јула 2017. at 23:25

  Cialis Super Activo viagra Amoxicillin For Equine

  Reply

 23. Chassholla

  20. јула 2017. at 07:28

  Cialis Diario Espana cialis Does Cephalexin Affect Your Birth Control

  Reply

 24. KennMereld

  20. јула 2017. at 09:06

  Amoxicillin Clavulanic Suspension viagra online Levitra Ohne Rezept Verkaufen

  Reply

 25. Davraikite

  20. јула 2017. at 22:32

  Buy Sildenafil Citrate 100mg Online cheap cialis Order Now Macrobid 100mg Internet France On Line

  Reply

 26. KelNillhict

  21. јула 2017. at 07:43

  Viagra Vs Cialis Vs Levitra viagra online Buy Prednisone No Prescription Paypal

  Reply

 27. Chassholla

  2. августа 2017. at 10:55

  Cialis Generique Andorre buy cialis Amoxicillin With Out Rx

  Reply

 28. KelNillhict

  24. августа 2017. at 23:58

  Herbal Viagra online pharmacy Viagra 25

  Reply

 29. hertsparentcarers

  14. септембра 2017. at 23:20

  Where can I buy over the counter in new york http://hertsparentcarers.org.uk/wp-content/languages/pharmacy/nitroglycerine.html generic low cost.

  Reply

 30. students4houses.co.uk

  14. септембра 2017. at 23:28

  Buy generic online overnight http://www.students4houses.co.uk/wp-content/pharmacy/pantium.html buying online from mexico.

  Reply

 31. smartbbdev.co.uk

  15. септембра 2017. at 01:46

  Where can I get near me http://www.smartbbdev.co.uk/try-buy/pharmacy/kytril.html generic cost in canada.

  Reply

 32. civic hall stanley

  15. септембра 2017. at 04:08

 33. PCCareUK

  15. септембра 2017. at 06:34

  Buy over the counter usa http://www.pccareuk.com/home/pharmacy/pantecta.html buy cheap tablets.

  Reply

 34. angie maya campbell

  15. септембра 2017. at 08:58

  Buy real online overnight delivery http://www.angiemcampbell.com/wp-docs/pharmacy/zalanzo.html tablets buy online uk.

  Reply

 35. gardens 4 you

  15. септембра 2017. at 11:45

  Buy generic online australia http://gardens-4-u.com/css/pharmacy/aller-tec.html can u buy online in canada.

  Reply

 36. dave johnson design

  15. септембра 2017. at 14:33

 37. opsint.com

  15. септембра 2017. at 17:24

  Best price generic online http://www.opsint.com/wp-docs/pharmacy/silenor.html buy in australia store.

  Reply

 38. designermenu

  15. септембра 2017. at 20:17

  Over the counter countries http://designermenu.co.uk/wp-content/pharmacy/lasoprol.html next day delivery usa.

  Reply

 39. ADP Direct

  15. септембра 2017. at 22:53

  Australian online http://www.adpdirectltd.co.uk/wp-docs/pharmacy/decobel.html next day delivery canada.

  Reply

 40. Aaronvitte

  18. септембра 2017. at 23:26

 41. Aaronvitte

  19. септембра 2017. at 00:26

 42. MichaelBem

  19. септембра 2017. at 01:22

 43. Brettpaw

  19. септембра 2017. at 02:08

 44. BennyUrbab

  19. септембра 2017. at 04:00

 45. AlfredAdula

  19. септембра 2017. at 04:56

 46. AlfredAdula

  21. септембра 2017. at 18:05

 47. Charlesmycle

  22. септембра 2017. at 04:32

 48. Charlesmycle

  22. септембра 2017. at 04:33

 49. Kennethgar

  23. септембра 2017. at 04:48

 50. Aaronvitte

  23. септембра 2017. at 06:58

 51. BennyUrbab

  23. септембра 2017. at 11:05

 52. Charlesmycle

  23. септембра 2017. at 22:21

 53. Aaronvitte

  24. септембра 2017. at 18:49

 54. Stewartirorn

  25. септембра 2017. at 14:34

 55. Aaronvitte

  26. септембра 2017. at 07:14

 56. RonIcorigar

  30. септембра 2017. at 15:43

  Achat Misoprostol France online pharmacy Acheter Viagra Marocain Krankenkasse Levitra 20mg Cialis Gli Effetti

  Reply

 57. RonIcorigar

  3. октобра 2017. at 19:50

  Keflex Vs Clindamycin why is levitra so expensive Cialis Tadalafil Viagra Sildenafil Viagra Bestellen Online

  Reply

 58. Switch2 Energy

  5. октобра 2017. at 22:32

 59. DILLONS

  6. октобра 2017. at 00:44

 60. hinterbrook.com

  6. октобра 2017. at 02:52

 61. insite design

  6. октобра 2017. at 05:08

 62. Kew Vineyards Estate Winery

  6. октобра 2017. at 07:20

 63. Farm Market

  6. октобра 2017. at 09:30

 64. caroline

  6. октобра 2017. at 11:47

  getting generic in canada http://carolinecellars.com/img/apps/pharmacy/prednefrin.html where can you get.

  Reply

 65. IRONDAMES CA

  6. октобра 2017. at 14:02

  online australia fast delivery http://kurt-security.com/wp-content/languages/pharmacy/pantus.html Can I get in australia.

  Reply

 66. RonIcorigar

  6. октобра 2017. at 15:50

  Purchase Amoxil Contraindicaciones Cialis viagra Where To By Xenical Viagra Without Prescription Overnight Acheter Viagra Forum

  Reply

 67. Its A Wild Thing

  6. октобра 2017. at 16:21

 68. ORRHOCKEY

  6. октобра 2017. at 18:36

 69. RonIcorigar

  7. октобра 2017. at 16:39

  Forum Levitra Pas Cher cialis Contact Rayhhealthcare Levitra Ohne Rezept Bestellen

  Reply

 70. RonIcorigar

  9. октобра 2017. at 13:12

  Viagra Legal Kaufen Schweiz Prix Cytotec France Kaufen Von Viagra online pharmacy Viagra Generique Au Maroc Comprar Viagra Online Espana

  Reply

 71. Boris Campbell

  9. октобра 2017. at 19:43

  Howdy! I know this is sort of off-topic but I had to ask. Does building a well-established blog such as yours take a lot of work? I’m completely new to blogging but I do write in my journal everyday. I’d like to start a blog so I can easily share my experience and views online. Please let me know if you have any kind of ideas or tips for new aspiring bloggers. Appreciate it!

  Reply

 72. Sally Martin

  9. октобра 2017. at 23:15

  Of course, what a fantastic website and educative posts, I will bookmark your blog.Have an awsome day!

  Reply

 73. Rose Sutherland

  10. октобра 2017. at 20:01

  My spouse and i were absolutely excited that John could finish off his research by way of the ideas he acquired from your own web pages. It is now and again perplexing to just find yourself making a gift of guidelines that many others have been selling. And now we figure out we need you to appreciate because of that. The specific explanations you made, the easy website navigation, the friendships you can help to engender it’s got most powerful, and it’s facilitating our son in addition to our family recognize that the idea is fun, and that’s incredibly vital. Many thanks for all the pieces!

  Reply

 74. Stewart Payne

  10. октобра 2017. at 20:08

  publicar anuncios gratis

  Reply

 75. Samantha Manning

  11. октобра 2017. at 18:32

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thanks

  Reply

 76. Maria Short

  11. октобра 2017. at 18:36

  I believe that is one of the such a lot significant info for me. And i’m satisfied reading your article. But wanna commentary on few common issues, The website style is great, the articles is really excellent : D. Excellent process, cheers

  Reply

 77. Amy Berry

  12. октобра 2017. at 12:45

  Hi! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Cheers

  Reply

 78. Jason Mitchell

  12. октобра 2017. at 12:50

  I have been surfing online more than three hours these days, but I by no means found any fascinating article like yours. It is beautiful value enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made just right content as you did, the internet will be a lot more helpful than ever before.

  Reply

 79. RonIcorigar

  13. октобра 2017. at 11:14

  Propecia Eyebrow Growth Reosto Low Cost Cialis 20mg generic viagra Propecia Liver Function Viagra Principio Attivo

  Reply

 80. Peter Morrison

  13. октобра 2017. at 11:36

  Tip! It could take some time before a whole new concrete floor entirely dry. For the laminate, the humidity ought not to exceed 3 %. Does one doubt? Rent a hygrometer using a larger rental tools.

  Reply

 81. Andrew Hudson

  13. октобра 2017. at 11:41

  When I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added“ checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Many thanks!

  Reply

 82. Dan Greene

  14. октобра 2017. at 11:25

  I reckon something truly special in this website.

  Reply

 83. Isaac Henderson

  14. октобра 2017. at 11:25

  I am glad to be a visitant of this staring weblog, regards for this rare information!

  Reply

 84. Luke Wilkins

  16. октобра 2017. at 00:04

  Hey I am so delighted I found your webpage, I really found you by mistake, while I was searching on Yahoo for something else, Regardless I am here now and would just like to say kudos for a incredible post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the fantastic work.

  Reply

 85. Alan Stewart

  16. октобра 2017. at 00:25

  Hi there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

  Reply

 86. RonIcorigar

  16. октобра 2017. at 12:13

  Dove Comprare Viagra viagra Viagra Generika Gunstig Bestellen Antibiotics Similar To Amoxicillin Strep And Amoxicillin

  Reply

 87. Austin White

  17. октобра 2017. at 10:11

  I savour, result in I found exactly what I used to be having a look for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

  Reply

 88. Sophie Oliver

  17. октобра 2017. at 10:12

  Hi my family member! I want to say that this post is amazing, great written and come with approximately all vital infos. I would like to peer extra posts like this.

  Reply

 89. Nathan Paterson

  18. октобра 2017. at 09:51

  Good post and straight to the point. I don’t know if this is actually the best place to ask but do you people have any thoughts on where to get some professional writers? Thx

  Reply

 90. Chloe Bailey

  18. октобра 2017. at 09:53

  Just desire to say your article is as surprising. The clearness to your post is just excellent and that i could assume you are a professional in this subject. Fine with your permission let me to grasp your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thank you 1,000,000 and please keep up the enjoyable work.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Пешић повређен, Јовељић близу протокола за Арсенал

Нови проблеми за стручни штаб Црвене звезде у припреми утакмице са Арсеналом (четвртак, 19…