Почетна Фудбал Звезда бира: Милион за Аџића одмах или заједнички раст?

Звезда бира: Милион за Аџића одмах или заједнички раст?

Извор: mozzartsport.com | 18. јуна 2017. у Фудбал

Није тајна да је управа Црвене звезде направила велики заокрет у пословној стратегији и доласком Владана Милојевића одлучила да наредне године посвети пружању већег простора за игру клупској деци, те да ће иностраних фудбалера бити у минималном броју.

Један од оних који би требало да буде стуб будућности Црвене звезде је и талентовани везиста Лука Аџић, који се већ доказао у сениорској конкуренцији и ставио до знања стручном штабу да има квалитет да буде у првом тиму.

Међутим, Аџићев напредак нису приметили само одговорни у Љутице Богдана, већ и скаути Сампдорије, који су неколико пута уживо гледали младог Звездиног бисера на делу. Италијанском штампом блиском тиму из Ђенове подигао се глас о томе да је Сампдорија све озбиљнија у намери да крене по Аџићев потпис, како би се наставило са реализацијом великог клупског пројекта.

Наиме, челници Сампа последњих година решени су да потрагу за благом настави на истоку Европе, где су пронашли играче попут Шика, Шкринијара, Симића, Берешинскија и Линетија. Познато је да је вредност фудбалера из Источне Европе испод реалних вредност, што је уско повезано и са нешто слабијим, понегде чак и тешким финансијским стањем у клубовима. Таквом стратегијом куповине јефтинијих играча Сампдорија жели да успостави стабилну структуру где би се радило на њиховом развоју, а касније и доброј продаји, што би омогућило извесну стабилност. Једноставно – купи јефтино, продај добро.

Сампдорија је спремна да Црвеној звезди понуди 1.000.000 евра одмах, док се у круговима блиским клубу стално помиње чињеница да Аџићу уговор истиче крајем децембра 2018. године и да српски вицешампион још није показао жељу да парафира нови уговор.

На руководству је да одлучи – милион одмах или заједнички раст Звезде и Аџића?

Load More In Фудбал

One Comment

  1. this site

    14. јула 2017. at 02:01

    wiXjYU I used to be able to find good info from your content.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Грб и историја не дозвољавају Црвеној звезди да се икога плаши

Црвена звезда је стигла у Краснодар и упознала се са феноменалним условима на фантастичном…