Почетна Кошарка Звездина делегација у Барселони

Звездина делегација у Барселони

Извор: kkcrvenazvezda.rs | 4. јула 2017. у Кошарка

У седишту Евролиге у Барселони, у понедељак је почела серија састанака који ће имати задатак да информишу представнике клубова о плановима и циљевима у такмичарској сезони 2017-2018 најјачег европског такмичења.

Састанци ће се одржати до четвртка, а предвиђене су бројне активности, али и осврт на претходну сезону која је одиграна у новом лигашком формату.

У понедељак су традиционално, након играча и тренера који су одржали своје састанке у Барселони још крајем јуна, свој сусрет имали ПР-ови клубова (представник КК Црвена звезда мтс је био портпарол клуба Игор Вујичин). Добродошлицу им је пожелео први човек Евролиге Ђорди Бертомеу и уједно их информисао о кључним питањима важним за рад овог такмичења, а која су везана за рад медијских одељења свих клубова.

У уторак је, такође у седишту Евролиге био састанак директора маркетинга (представник клуба био је директор маркетинга КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић), а главна тема биле су могућности да кроз маркетиншке активности, клубови повећају зараду кроз такмичење које је у претходној сезони било изузетно узбудљиво и квалитено. Том приликом маркетинг тим Црвене звезде мтс добио је ласкаво признање.

Коначно, директори клубова састаће се у у среду у Барселони, на свом традиционалном годишњем састанку, а представник клуба са Малог Калемегдана биће директор Давор Ристовић.

Паралелно са састанцима у седишту Евролиге, одржаће се још две важне активности; састанак на коме ће тема бити продаја и начин зараде од продаје улазница (тикетинг), док ће у среду у поподневним часовима бити одржан и спортски форум, на коме ће своја искуства са представницима и делегацијама свих клубова поделити представници МЛС лиге, Арсенала, великих друштвених мрежа као што су Фејсбук и Јутјуб.

Load More In Кошарка

One Comment

  1. pron best

    14. јула 2017. at 01:23

    snEjAJ short training method quite a lot to me and also also near our position technicians. Thanks; on or after all people of us.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Фелдин: Хоћу да будем као Џенкинс

ЉУБАВ између црвено-белог дреса и Њујорка се наставља. Три године је то био Чарлс Џенкинс,…