Почетна Фудбал ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ ЗБОГ ВИЗА: На Иртиш без четири странца?

ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ ЗБОГ ВИЗА: На Иртиш без четири странца?

Извор: novosti.rs | 10. јула 2017. у Фудбал

ЦРВЕНА звезда неочекивано се нашла у великом проблему пред први меч 2. кола квалификација за Лигу Европе против Иртиша јер странци Гелор Канга, Ричмонд Боаћи, Абрахам Фримпонг и Џон Руиз немају визу и не могу да уђу у Казахстан!

С обзиром да Казахстан нема амбасаду у Србији, визе могу да се изваде најближе у Будимпешти или у Астани, где Звезда није имала намеру да слеће јер је тај град удаљен више од 500 километара од Павлодара. У Љутице Богдана су веровали да ће им казахстанска амбасада у Мађарској издати визе јер су их на време контактирали још 21. јуна. Међутим, недавно добијен одговор да ће „странци добити визу у Астани и да то не могу (а пре да неће) да ураде у Павлодару“ – упалио је аларм!

У Црвеној звезди су контактирали УЕФА, која је звала ФФ Казахстана у вези проблема са визама али је добила исти одговор – могу да се добију само у Астани. Управа, ако се сутра ништа не промени, нема много опција. Може да пошаље све странце за Астану преко Франкфурта како би добили визе, али би их тиме психо-физички исцрпела због џет-лега. Затим, може да промени руту лета и слети у Астану али изгуби додатна два сата и свој лет од Београда продужи на преко 10 часова. А, може да игра меч без овог квартета странаца!

Тренер Владан Милојевић сада има озбиљан проблем јер је на тренинзима уигравао Гелора Кангу који је требало да игра иза Боаћија. Да невоља по црвено-беле буде већа, најскупље појачање Алексаднар Пешић лакше се повредио и неизвестан је за први меч у Павлодару, па би Милојевић без Боаћија имао на располагању Павкова и младог Вучићевића. У одбрани Савићу ће вероватно друштво на штоперском пару правити Ле Талек, а Доналду ће на месту задњег везног помагати Јовичић.

У Љутице Богдана се још увек надају да ће УЕФА ипак притиснути Казахстанце да визе квартету странаца Звезде издају у Павлодару. Ако се и даље настави ова прљава игра, управа ће изабрати једну од солуција која им преостаје.

Load More In Фудбал

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Фелдин: Хоћу да будем као Џенкинс

ЉУБАВ између црвено-белог дреса и Њујорка се наставља. Три године је то био Чарлс Џенкинс,…