Почетна Кошарка Фелдин: Хоћу да будем као Џенкинс

Фелдин: Хоћу да будем као Џенкинс

Извор: novosti.rs | 23. септембра 2017. у Кошарка

ЉУБАВ између црвено-белог дреса и Њујорка се наставља. Три године је то био Чарлс Џенкинс, а сада је стигао још један кошаркаш из „Велике јабуке“ – Џејмс Фелдин. Њих двојица се добро познају, пријатељи су и управо је Ђенка имао утицај на долазак најзвучнијег појачања у овом прелазном року.

Поред града у којем су рођени, обојицу везује лоше одиграна сезона пре доласка у Београд.

– Чарлс је мој човек. Наравно да бих волео да имам исту причу и пут као он. Нисам имао добру претходну годину у Панатинаикосу, стигао сам овде и тренер Алимпијевић је већ показао да ми верује. Вратио ми је самопоуздање и волео бих да се вратим на добар ниво и да заједно остваримо што више победа – почиње Фелдин разговор за „Новости“.

Потписао је двогодишњи уговор са српским и регионалним шампионом, али не жели да лицитира бројем титула које би хтео да освоји са клубом.

– Не знам шта ће бити у будућности. Волео бих да освајам што више трофеја. Дошао сам овде са титулама у шампионату и купу Грчке. Надам се да сам ту срећну амајлију понео са собом.

Саиграчи Фелдина описују као играча који је добар на обе стране терена, уме да постигне доста поена и да одигра добро у одбрани.

– Могу само да обећам да ћу давати све од себе. Ова игра ми је показала добре и лоше стране. Важно је да верујем у себе. Сезона је дуга и сигурно ће бити лошијих дана када ћу слабије играти, промашивати. Циљ ми је да и тада на терену покажем да ми је место овде, да када добијамо и када губимо може да се види да смо и тим и ја дали максимум.

Ово је, према његовим речима, најмлађи тим у којем је играо.

– Дефинитивно. Када сам дошао осећао се баш као старац. Рекао сам себи „човече, старим“. Ипак, стигли су Антић, Рочести, Бјелица је ту, тако да имамо одличан баланс између искуснијих који су прошли кроз доста ствари и који су освајали Евролигу, и оних млађих који су гладни успеха. Добро језгро за почетак нечег новог.

Одбија Фелдин да даје обећања о предстојећој сезони.

– Не можемо да дајемо никакве гаранције. Биће доброг и лошег и морамо увек да се држимо заједно. Биће нам потребно време и најважније је да сезону завршимо добро. Ја никад нисам играо у АБА лиги, узбуђен сам и волим да играм у различитим државама.

Већ током дана за новинаре који организује Евролига је показао да воли да се шали, тражио је од представника медија да му додају лопту за шут. У случају промашаја је узвраћао да је „пас био лош“, док би када лопта прође кроз кош прстом показивао захвалност за асистенцију.

– Срећан сам што радим оно што волим и што играњем кошарке могу да издржавам породицу. На паркету сам озбиљнији, али понекад морате да опустите атмосферу. Осећам да могу то да радим у овом тиму. Претходних пар година сам био особа која измами осмех других, увек ћу бити то што јесам. Волим да се шалим, да правим лудости, форе и фазоне, шта год ми падне на памет.

На крају је имао јасну поруку за навијаче.

– Већ примећујем разлику у односу на то када сам био овде са Панатинаикосом. На та два гостовања сам могао да осетим непријатељску атмосферу са трибина, тако да ће бити много боље када буду на мојој страни. Знам да они овде много значе. Свуда где сам био навијачи су ме волели, не знам због чега. Да ли због начина игре, емоција, тројки које погађам, увек сам имао добру везу са њима и не сумњам да ће то и овде бити случај – закључио је Фелдин.

ДЕРБИ НИШТА НОВО
ИМАО је Фелдин у Грчкој добру припрему за велике мечеве и уверен је да ће му то значити када дођу на ред дуели са „вечитим ривалом“.
– Џенкинс ми је причао да је лудница када се игра против Партизана, али то није ништа ново за мене. Био сам део великог ривалства са Олимпијакосом и спреман сам на све то – јасан је Џејмс.

Load More In Кошарка

16 Comments

 1. pron best

  26. септембра 2017. at 23:10

  1JvxhB To create a such kind of article is really amazing,I daily read your blogs and give my announcement for that here this article is too great and so entertaining.

  Reply

 2. SlavaYom

  28. септембра 2017. at 10:48

  Oh Heavens. I don’t know what to do as I have a lot of of work to do next week month. Plus the university exams are coming, it will be a hell. I am already panicking maybe I should this to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.

  Reply

 3. AllenSqr

  28. септембра 2017. at 12:24

  My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn’t let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his sleeplessness. I totally told him to this and deal with it.

  Reply

 4. Avito321pen

  28. септембра 2017. at 19:58

  Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

  Здравствуйте, дорогие друзья!

  Готовы предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам требуются определенные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  Аккаунты не Брут. Живут долго.

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
  Если необходим залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных заказчиков гибкая система бонусов и скидок!

  Гарантия:

  И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  Заливы на балансы Авито
  ________

  как удалить аккаунт компании на авито
  авито во владикавказе деньги в долг
  авито деньги в долг под залог
  учетные записи авито с балансом
  можно ли удалить свой аккаунт с авито

  Reply

 5. Baksemexy

  4. октобра 2017. at 23:58

  Поехали в отпуск, и заболел ребенок, а деньжат недостаточно. Просто получили ссуду онлайн, на карту пришли наличные мгновенно.Вернули спустя неделю уже дома. Никаких справок либо поручителей. Нужен только лишь мобильник и пластиковая карта с которой можно снять всю ссуду через несколько минут после одобрения заявки.
  Выручали такие быстрые финансы и родственников, когда знакомому необходимо было немедленно проплатить экзамен. Ни одному человеку не надо разъяснять, унижаться и вымаливать. Сам подбираешь необходимую сумму и период возврата. Советую всем, кто оказался в трудной ситуации.

  Reply

 6. SlavaHap

  5. октобра 2017. at 17:54

  Hi everybody! Lately I have been struggling with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well url and see how it goes. Problem is, I haven’t taken it for a while, and don’t wanna get back to it, we’ll see how it goes.

  Reply

 7. AlysonDih

  8. октобра 2017. at 13:08

  My friend and I went camping the other day. It was a very bad experience, as he wouldn’t let me sleep all night. He kept talking about random stuff and cried about his sleeplessness. I totally told him to url and deal with it.

  Reply

 8. BethanyNro

  9. октобра 2017. at 18:38

 9. AlysonMqt

  11. октобра 2017. at 06:35

 10. Dol77larPa

  15. октобра 2017. at 19:56

  Были заплачены деньги 6000 за покупку базы данных и просто швырнул. с другого аккаунта к нему обратились, уже специально на 100р была сделка на выборку и тоже швырнул.

  непорядочный гандон. кинет 100р%

  Телеграм @japoshka кидальная дешевка

  Reply

 11. AlysonBbr

  18. октобра 2017. at 06:53

 12. MIAUyy

  18. октобра 2017. at 09:39

 13. BethanyRcw

  20. октобра 2017. at 21:22

  My friend and I went camping the other day. It was a very bad experience, as he wouldn’t let me sleep all night. He kept talking about random stuff and whined about his sleeplessness. I totally told him to website and deal with it.

  Reply

 14. AlysonLmt

  21. октобра 2017. at 11:45

 15. Avito321pen

  21. октобра 2017. at 13:07

  Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

  Приветствую вас, дорогие друзья!

  Всегда рады предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, совершенно новые). Если Вам нужны определенные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  Аккаунты не Брут. Живут долго.

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
  Если необходим залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!

  Гарантия:

  И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  Заливы на балансы Авито
  ________

  удалил аккаунт на авито
  мой аккаунт заблокирован на авито что делать
  подтверждение аккаунта на авито
  аккаунт удалён навсегда авито
  в авито кошелек

  Reply

 16. MIASso

  21. октобра 2017. at 20:59

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Кешељ на излазним вратима Звезде

МАРКО Кешељ (29, 208 цм) налази се на излазним вратима Црвене звезде, клуба у који се лето…