Почетна Кошарка Звезда и “Huawei“ – најбољи уз најбоље

Звезда и “Huawei“ – најбољи уз најбоље

Извор: kkcrvenazvezda.rs | 3. октобра 2017. у Кошарка

Светски лидер у телекомуникационој индустрији компанија “Huawei“, постала је званични партнер КК Црвена звезда мтс. Уговор о сарадњи потписан је на годину дана.

КК Црвена звезда мтс добио је капитално појачање. Светски лидер у телекомуникационој индустрији “Huawei“ постала је званични партнер првака АБА лиге, првенства Србије и освајача домаћег Купа. На тај начин још једном је стигла признање за вредан и успешан рад клуба са Малог Калемегдана и доказано да бренд КК Црвена звезда превазилази регионалне оквире.

Сама чињеница да је компанија “Huawei“, која има дугу традицију улагања у спорт, изабрала КК Црвена звезда мтс за свог партнера у Србији говори много о томе како Звезда представља регион у Евролиги и обостраној жељи да најбољи иду уз најбоље. Посебну привилегију представља чињеница да је Црвена звезда мтс први кошаркашки клуб са којим је компанија “Huawei“ успоставила сарадњу.

Окупљеним медијима у конференцијској хали Звездиног партнера хотела ’’Crown Plaza’’ обратио се председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић.

– Велико ми је задовољство да смо се окупили са разлогом потписивања уговора између КК Црвена звезда мтс и компаније “Huawei“ која је светски лидер у области телекомуникација. Када клуб потписује са таквим светским лидером уговор, то онда говори да смо на правом путу као учесник Евролиге који представља достојно свој град и државу. Треба рећи да смо ми први кошаркашки клуб на глобалном нивоу који потписује уговор са компанијом “Huawei“. Знате и сами уз какве све спортске гиганте стоји компанија “Huawei“ и у толико нам је драже што смо ми први који кошаркашки клуб са којима су остварили сарадњу.

Трудићемо се да у нашем пословању копирамо одређене сегменте њиховог деловања као компаније која из године у годину све више расте и да ми као клуб, колико то можемо, пратимо трендове и да све више растемо и примењујемо све више светске стандарде. Још једном се захваљујем компанији “Huawei“ на поверењу и очекујем да сарадња буде успешна и плодна у новој сезони у коју је КК Црвена звезда мтс ушла са новим тимом, али са старим амбицијама – истакао је Човић.

Уочи протоколарног потписивања уговора реч је имао и регионални директор компаније “Huawei“ Џек Веи.

– Од када смо дошли у Србију пре 12 година, свакодневно склапамо дугорочна пријатељства. Разлог зашто смо изабрали баш Црвену звезду је то што је она светски познат клуб. Звезда представља лидера у региону и ту препознајемо сличност са нашом компанијом. Верујем у сарадњу са Црвеном звездом и мислим да заједно можемо да обогатимо животе људи у Србији – рекао је Веи.

Након потписивања уговора, председник Црвене звезде Небојша Човић уручио је прикладан поклон регионалном директору компаније “Huawei“ Џек Веиу. То је био Звездин дрес са бројем 1 који је јасно симболизовао почетак сарадање између најуспешније светске телекомуникационе компаније и најбољег кошаркашког клуба у региону.

Слоган “Huawei“ комапаније гласи ’’Make it possible’’, а Црвена звезда мтс годинама наизглед немогуће ствари чини могућим. Верујемо да ће се тако и наставити, сада када су два светски призната бренда у истом тиму.

Load More In Кошарка

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Кешељ на излазним вратима Звезде

МАРКО Кешељ (29, 208 цм) налази се на излазним вратима Црвене звезде, клуба у који се лето…