Почетна Фудбал Фудбалери отпутовали у Словенију

Фудбалери отпутовали у Словенију

Извор: crvenazvezdafk.com | 4. октобра 2017. у Фудбал
Црвена звезда је првенствену паузу дочекала на првом месту на табели, а током наредних њени фудбалери боравиће у Термама Чатеж.

 

Стара, добро позната дестинација за припреме, и овога пута била је избор београдског клуба. Звездини фудбалери ће се све до недеље припремати за наставак сезоне управо у Термама Чатеж, месту које нуди заиста одличне услове за боравак и тренирање.

За Словенију су отпутовали следећи фудбалери: Ненад Милијаш, Вујадин Савић, Александар Пешић, Милан Родић, Мичел Доналд, Марко Гобељић, Абрахам Фримпонг, Урош Рачић, Душан Анђелковић, Ненад Крстичић, Славољуб Срнић, Дамијан Ле Талек, Милан Борјан, Срђан Бабић, Иван Илић, Душан Гордић, Зе Маркос, Рикардињо, Филип Баиновић и Немања Супић.

Због репрезентативних обавеза одсутни су: Канга, Боаћи, Стојковић у сениорским селекцијама, Радоњић и Аџић у младим, Лука Илић и Јовељић у омладинским селекцијама.

Док ће због повреда у Београду остати Дамир Кахриман и Немања Милић како би обављали терапије.

Екипа се у Београд враћа у недељу, а већ у среду, 11. октобра, одиграће утакмицу 1/16 финала Купа Србије против Динама из Врања.

Load More In Фудбал

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Кешељ на излазним вратима Звезде

МАРКО Кешељ (29, 208 цм) налази се на излазним вратима Црвене звезде, клуба у који се лето…