Почетна Фудбал Одрађен први тренинг у Словенији

Одрађен први тренинг у Словенији

Извор: crvenazvezdafk.com | 4. октобра 2017. у Фудбал
Фудбалери Црвене звезде у поподневним часовима одрадили су први тренинг по доласку у Словенију у својој старој бази.

 

Одлични услови дочекали су наше фудбалере по изласку на терен Терми Чатеж. Тренинг је отпочео лаганим трчањем у групи, а потом се прешло на вежбе загревања.
Након што су се играчи поделили у две групе наставили су са трчањем. Заједно са фудбалерима у једној је радио и шеф стручног штаба Владан Милојевић. Након получасовног трчања, поново подељени у две екипе, играчи су прешли на игру са лоптом. Овога пута играла се шева.
Голмани су један део свог тренинга такође посветили трчању, да би последњих пола сата тројица чувара мреже са својим тренером вежбали додавање у кругу.
Атмосфера на тренингу је била фантастична, па су тако наши фудбалери све напоре првог дана након одмора изнели са осмехом на лицу.
– Свима нам је пријало што смо имали неколико дана одмора и сада настављамо са припремама за наставак првенства. Имамо феноменалне услове, одличан смештај, храну, терене. Боравак овде ће нам сигурно бити јако леп. Морамо да се припремимо за наставак сезоне, да наставимо са одличним играма као и до сада. Са добрим тренинзима долазе и добре утакмице – рекао је Борјан.
Изабраници Владана Милојевића настављају да раде пуном снагом, те их сутра очекују два тренинга.
Load More In Фудбал

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Кешељ на излазним вратима Звезде

МАРКО Кешељ (29, 208 цм) налази се на излазним вратима Црвене звезде, клуба у који се лето…