Почетна Фудбал Жути против белих на последњем тренингу

Жути против белих на последњем тренингу

Извор: crvenazvezdafk.com | 7. октобра 2017. у Фудбал
Фудбалери Црвене звезде одрадили су данас последњи тренинг на мини припремама у Термама Чатеж.

 

Након првог слободног преподнева и краћег одмора, изабраници Владана Милојевића од 16 часова тренирали су на терену у Брежицама.
Овог пута „лутке“ и препреке на терену користиле су се на самом почетку тренинга, као део вежби загревања. Након 15 минута рада, прешло се на шеву, како је то била пракса и свих претходних дана.
Након тога су, подељени у две групе, играчи су увезбавали пас игру. Екипе су имале задатак да сакупе десет повезаних пасова, а она која је изгубила морала је да одради десет казнених склекова.
Поново подељени у две групе, жуту и белу, наши фудбалери играли су на два гола на скраћеном терену. Меч је био врло неизвестан, након почетног вођства белих, жути су преузели контролу над игром. Бели тим је у самој завршници успео да смањи заостатак на само један гол, али победу од 18:17 ипак су однели момци у жутим маркерима. Победничку екипу чинили су: Рачић, Фримпонг, Савић, Пешић, Зе Маркос, Рикардињо, Баиновић и Анђелковић.
Наши првотимци сутра се враћају за Београд, где ће наставити са припремом за меч шеснаестине финала Купа Србије који играју на свом терену у среду против Динама из Врања.
Load More In Фудбал

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

„Пред Звездом светла будућност – дуг 26 милиона“

Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, каже да су црвено-бели испунили сва чети…