Почетна Кошарка Алимпијевић: И овакве утакмице треба добити

Алимпијевић: И овакве утакмице треба добити

Извор: novosti.rs | 8. октобра 2017. у Кошарка

Кошаркаши Црвене звезде остварили су први зацртани циљ пред почетак сезоне – да у евролигашко такмичење уђу са три победе из исто толико утакмица.

После тријумфа пред домаћом публиком против Морнара и Мега Бемакса, изабраници Душана Алимпијевића славили су и на првом овосезонском јадранском гостовању, савладавши Олимпију 82:73.

– Релаксирало нас је вођство 7:2 на почетку утакмице. После тога долази необјашњив пад где смо примили, за нас неприхватљивих, 29 поена. Коментар остатка утакмице може да стане у реченицу, да смо за три четвртине примили мало више поена него у првој деоници – рекао је после дуела млади стратег српског и регионалног првака Душан Алимпијевић, истакавши да треба добити и утакмице у којима је противник добар, агресиван…

– Мишљења сам да ће Олимпија овде многима узети бодове, играју добро, имају континуитет у тренерском раду и то се препознаје. Мислим да никоме овде неће бити лако. Имали смо проблема јер се на тренингу вече пред утакмицу повредио Фелдин, јер је Дангубић добио ударац током меча… Још увек уводимо играче и из тог разлога, када се све узме у обзир, сам задовољан победом – истакао је Алимпијевић.

Load More In Кошарка

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Кешељ на излазним вратима Звезде

МАРКО Кешељ (29, 208 цм) налази се на излазним вратима Црвене звезде, клуба у који се лето…