Почетна Фудбал Срнић самокритичан после слабе игре и ремија са Бачком: Превише смо мислили на Келн

Срнић самокритичан после слабе игре и ремија са Бачком: Превише смо мислили на Келн

Извор: novosti.rs | 3. децембра 2017. у Фудбал

ПРВИ пут од почетка сезоне тренер Црвене звезде Владан Милојевић је био љут на своје играче и – имао је право. Лидер је подбацио на гостовању Бачкој, од три планирана бода једва је „ишчупао“ само један (2:2), па су и фудбалери црвено-белих свесни да су забрљали.

– Све до ове утакмице играли смо добро. Нисмо смели да се опустимо, Бачку смо морали да победимо. Нема оправдања за наше слабије издање. Трудили смо се да избацимо Келн из глава, али је очигледно да нисмо баш успели у томе – самокритичан је Звездин универзалац Славољуб Срнић.

Играчи су данас имали слободан дан, а од сутра све карте бацају на двобој са Немцима у Лиги Европе у четвртак (21.05).

– Меч године, утакмица одлуке. Највећи изазов за ову генерацију, која је досад направила много добрих ствари. Победа над Келном и пролаз у наредну рунду Лиге Европе били би за нас највећа награда за све што смо урадили. Звездини навијачи предуго чекају пролеће у Европи, и ми не смемо да их разочарамо.

Реалне је рачуница да би Звезди одговарао и реми, јер би победа БАТЕ Борисова у Лондону над Арсеналом била прворазредна сензација.

– Нема калкулација, не размишљамо о ремију. Знамо добро колико вреде немачке екипе у фудбалу. Келн долази у Београд да победи, јер само с тријумфом иде даље. Видео сам да су променили тренера, извукли су бод на врућем гостовању против Шалкеа… Биће много ватре на „Маракани“, пун стадион и подршка наших навијача сигурно ће нам много помоћи у намери да опет савладамо Келн.

Следе припреме, анализа противника, карантин од среде…

– Пратимо и временску прогнозу. Процена је да неће падати снег, што би било добро због квалитета утакмице. Услови ће бити исти за све, али ми на нашем стадиону морамо да наметнемо наш ритам и докажемо да смо бољи од Келна – закључио је Срнић.

Load More In Фудбал

One Comment

  1. videopad 5.04 registration code

    17. децембра 2017. at 00:58

    Ha, here from bing, this is what i was searching for.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

ОПЕРАЦИЈЕ – ДОНАЛД И БЕН: Звезда започела активности у зимском прелазном року

ДИНАМО из Москве нуди одличне услове за Мичела Доналда, понуда Црвеве звезде нападачу Олим…