Почетна Фудбал Павков: Срећан сам што сам се вратио

Павков: Срећан сам што сам се вратио

Извор: crvenazvezdafk.com | 9. јануара 2018. у Фудбал
На данашњој прозивци првог тима нашло се и познато лице – са позајмице из Радничког из Ниша вратио се Звездин шпиц Милан Павков.

 

– Јако сам срећан што сам се вратио у Црвену звезду. У јесењем делу шампионата сам на позајмици одрадио одличну полусезону и надам се да ћу се добро припремити па да и у Црвеној звезди забележим што већу минутажу. Мислим да сам заслужио своју шансу. Сваком младом играчу је изузетно важно да игра, да има велику минутажу. Зато сматрам да је одлука да одем у Раднички на позајмицу била добра, тамо сам добио шансу да играм и изузетно сам захвалан на томе – рекао је Павков.

Прва тројица најбољих стрелaца Суперлиге Србије су играчи Црвене звезде – Пешић, Павков и Боаћи.

– Конкуренција је у Звезди увек оштра, то се очекује од клуба са оваквим именом и историјом. Мора да буде тешко да се избори место у црвено-белом дресу, сви смо ми спремни на то. Увек је лепо радити са тако успешним фудбалерима као што су Пешић и Боаћи, сигуран сам да ћемо једни од других моћи много да научимо и да ћемо заједно напредовати. Јако је важно да шпицеви сарађују и да су у сваком тренутку један уз другог. За нападача је најважније да постиже голове и зато морам да будем задовољан оним што сам постигао у јесењем делу првенства. Радничком није најбоље кренуло на почетку шампионата, али на крају смо били знатно бољи, бележили смо победе и са њима су долазили и голови.

Након тестова у Београду, изабраници Владана Милојевића 14. јануара крећу на пут на Кипар.

– Припреме су увек тешке, ако нису такве онда нешто не радимо добро. Очекујем да ћемо одлично да се спемимо. Уколико будемо максимално припремљени не бринем за резултате, сигуран сам да ће они доћи. Пратио сам све утакмице које су моји саиграчи играли, било је феноманалних момената и надам се да ћемо наставити у истом маниру и у пролећном делу шампионата – поручио је Павков.

  • Милић интересантан Вердеру

    НЕМАЊА Милић могао би до краја прелазног рока да оде у Бундеслигу, најављују тамошњи медиј…
  • Павков чека Боаћија

    ЦРВЕНА звезда, слутећи бар према развоју ситуације у прелазном року, неће много мењати тим…
  • Радоњић – Од пролећа много очекујем

    За Немању Радоњића је прва фаза припрема на Кипру била посебно важна. После периода опорав…
Load More In Фудбал

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Милић интересантан Вердеру

НЕМАЊА Милић могао би до краја прелазног рока да оде у Бундеслигу, најављују тамошњи медиј…