Почетна Фудбал МОСКОВЉАНИ ПОВЕЋАЛИ ПОНУДУ ВЕЗИСТИ ЗВЕЗДЕ: Динамо чека Доналда

МОСКОВЉАНИ ПОВЕЋАЛИ ПОНУДУ ВЕЗИСТИ ЗВЕЗДЕ: Динамо чека Доналда

Извор: novosti.rs | 11. јануара 2018. у Фудбал

ДИНАМО из Москве је прилично загризао за Мичела Доналда и чекаће га још неко време да одговори на последњу понуду! Руски клуб је још средином децембра одлучио да је трећи капитен црвено-белих право решење за позицију задњег везног и прво послао понуду од 600.000 евра по сезони, а затим је недавно ту суму појачао и довео је на ниво да Холанђанин буде један од најплаћенијих играча „плавих“. Уз то и црвено-бели би инкасирали 500.000 евра.

Црвена звезда једноставно не може да понуди ни упола колико Руси, а ни да се приближи захтевима одличног играча који је до сада одиграо тачно 100 мечева за црвено-беле и у две и по године био један од стубова тима, први странац капитен.

Сам Доналд никад није рекао да жели да напусти Звезду и Београд, чак је недавно отворио и наргила бар на Новом Београду. Он ужива у Србији, има и јак спортски мотив да овог пролећа употпуни свој боравак у Звезди са још неким трофејом. Међутим, уговор му истиче на лето па се и сам нашао у недоумици. Прихватити понуду из Москве за уговор на три године или ризиковати са мањом минутажом и од 1. фебруара тражити нови клуб за лето. Можда као слободан агент и не пронађе средину која задовољава његове спортске амбиције…

С обзиром да Доналд трезвено размишља и да углавном вуче добре потезе, могло би се очекивати да наредних дана прихвати понуду из Москве и појача тим тренера Дмитрија Хохлова, некада и самог одличног везног играча „зборнаје“.

Тренер Владан Милојевић не брине превише чак и да Доналд прихвати понуду Руса мада стоји да са Холанђанином и без њега стабилност и квалитет игре нису исти. Ипак, на тој позицији црвено-бели имају Бранка Јовичића, Ненада Крстичића и младог Уроша Рачића, с тим да силом прилика могу сасвим добро да одраде по који меч на том месту Марко Гобељић и Ненад Милијаш.
Црвено-бели су као замену за Доналда пројектовали Александра Игњовског. За сада нису предузети неки конкретнији потези, док се не разреши енигма око статуса Холанђанина.

  • Милић интересантан Вердеру

    НЕМАЊА Милић могао би до краја прелазног рока да оде у Бундеслигу, најављују тамошњи медиј…
  • Павков чека Боаћија

    ЦРВЕНА звезда, слутећи бар према развоју ситуације у прелазном року, неће много мењати тим…
  • Радоњић – Од пролећа много очекујем

    За Немању Радоњића је прва фаза припрема на Кипру била посебно важна. После периода опорав…
Load More In Фудбал

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Милић интересантан Вердеру

НЕМАЊА Милић могао би до краја прелазног рока да оде у Бундеслигу, најављују тамошњи медиј…