Почетна Фудбал Канга кочи све планове

Канга кочи све планове

Извор: crvenazvezdafk.com | 20. јануара 2018. у Фудбал

ЦРВЕНА звезда је у суботу завршила први део припрема на Кипру и враће се у недељу у Београд, и то у комплетном саставу. Иако се очекивало да Гелор Канга отпутује из Ларнаке за Праг на прегледе и потпис уговора са Спартом, преговори су запали у ћорсокак, па се везиста црвено-белих вратио са екипом у главни град Србије.

У Лјутице Богдана су очекивали да један од водећих играча заврши трансфер како би инкасирали милион евра и окренули се осталим активностима у прелазном року, али Габонац је укочио многе планове својим захтевима, а они су се односили и на висину плате (милион евра) и на остале бонусе. Трансфер, како сазнајемо, није дефинтивно пропао, али Спарта је довела Румуна Станчијуа из Андерлехта, што није директно повезано с трансфером Канге, али такође неће ићи преко суме новца коју су планирали да издвоје за довођење Звездиног играча. Неизвесност траје и трансфер виси о концу.

Црвено-бели су због ове ситуације морали да одложе завршне преговоре око довођења Данијела Алексића, а на Милана Јевтовића морају да сачекају до среде, док Анталија не донесе коначну одлуку око његове продаје.

Шеф струке Владан Милојевић надао се да би у Анталију 26. јануара могао да поведе играчки кадар с којим ће располагати овог пролећа, али по свему судећи до последњег дана прелазног рока у већини земаља Европе (31. јануар) неће се знати да ли ће имати у мечу против ЦСКА на располагању Ричмонда Боаћија и Гелора Кангу.

Није искључено да, после Мичела Доналда и Дамјана ле Талека, и Канга одлучи да остане и да на лето оде као слободан играч, док Боаћи свакако има уговор до јуна 2020.

Црвено-бели су у овим околностима довођењем Бена, Хајдина и све сигурније Јевтовића попунили играчки кадар за пролеће, у којем ће, извесно је, бити јачи него што су били јесенас.

ЛЕ ТАЛЕК У РУСИЈИ
ДАМИЈАН ле Талек је дан раније напустио припреме у Пафосу и отпутовао за Русију. Није реч о трансферу, већ је Француз добио дозволу тренера Владана Милојевића да после јутарњег тренинга отпутује у Москву како би два дана паузе провео са супругом.

Load More In Фудбал

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Косановић – Европски ниво преносимо у нашу лигу

У двомечу шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и ЦСКА видело се да су две е…