Почетна Фудбал Боаћи и Пешић нападају „армију”

Боаћи и Пешић нападају „армију”

Извор: novosti.rs | 8. фебруара 2018. у Фудбал

ЦРВЕНА звезда није још у зениту, али је меч са скупоценим тимом руског Зенита (0:1) показао да црвено-бели спремни дочекују наставак сезоне и да ће у уторак (18.00) на мегдану ЦСКА у оквиру шеснаестине финала ЛЕ моћи да презентују јесење партије, које су их и довеле до пролећа у Европи.

Тренер Владан Милојевић, сумирајући досадашњи рад, деловао је прилично задовољно, јер је екипа физички припремљена да у јаком ритму одигра европски меч.

– Најважније ми је било да сви играчи заврше здрави, то се и десило. Желео сам да дам већу минутажу неким играчима, вредно су тренирали, професионално се односили и веома сам срећан што сам тренер оваквим момцима. Пријатељске утакмице су пријатељске утакмице, види се да нам треба још свежине, али имамо довољно времена до уторка да радимо на неким финесама, да се одморимо и да будемо спремни – сумирао је Милојевић.

Шеф струке је желео да стави тачку на причу о игри без Гелора Канге.

– Канга је веома добар играч, који је много допринео нашој игри. Сада треба та тема да се затвори, нема потребе више о њему причати јер није наш играч. На мени и стручном штабу је да пробамо да нађемо алтернативе у игри, кога нема без њега се може. Радимо са фудбалерима које имамо, ја верујем у њих.

Пресинг и игра коју је Звезда презентовала против Зенита полако се приближава ономе чему Милојевић тежи. Јовичић, Доналд и Крстичић су ухватили ритам без обзира на то што се видело да нису свежи. Јасно се види начин на који ће црвено-бели играти и кад се у тим данас врате опорављени Боаћи и Пешић требало би очекивати и ону стару ефикасност.

– Очекујем да у комплетном саставу дочекамо ЦСКА. Да је меч са Зенитом био званичан, Пешић би играо. Добро је што правимо шансе, а са свежином верујем да ћемо доћи и до боље реализације. Покушавамо да имамо свој стил игре и нећемо га мењати ни током наредних шест месеци.

Еуфорија која је настала после усвајања жалбе УЕФА неће сметати тиму.

– Било је ишчекивања током претходног викенда, чекала се та одлука УЕФА. Играчи не би волели да толико дуго чекано пролеће играју без навијача. Повољно се завршило по нас, еуфорија треба да постоји пред сваку утакмицу, али мислим да нећемо имати проблема због ње – закључио је Милојевић.

СПЕЦ. ВН
Звезда ће у петак потписати уговор о дугорочној сарадњи са Графичарем, који ће постати њихова филијала.

Већ у петак, Ричмонд Боаћи и Александар Пешић вратиће се у пун тренажни процес. Требало би обојица да конкуришу за меч против ЦСКА, а да ли ће играти можда обојица или ће остати у систему 4-2-3-1 са само једним нападачем, одлучиће Милојевић током наредна три дана. 

БЕН МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ
ОТИШАО је Канга, дошли су Бен и Хајдин. Милојевић је задовољан играчким кадром:

– Спортски директор Митар Мркела и генерални Звездан Терзић раде одличан посао. Ја се тиме не бавим, радим са играчима које имам, али мислим да имамо квалитет да наставимо где смо стали. Бен је играч који може да нам помогне, Хајдин игра на позицији која нам је била потребна. Очекујем још и више од млађих играча у наредном периоду – каже Милојевић.

„АРМЕЈЦИ“ ИМАЈУ ДОБАР ПРЕКИДЦРВЕНА звезда је примила голове из прекида после грешака и против Ујпешта и против Зенита.
– ЦСКА има високе играче, добре извођаче прекида, то им је једно од главних оружја и на то морамо да обратимо пажњу. Играју потпуно другачије од Зенита и сигурно је да ће бити другачија утакмица – објаснио је Звездин шеф струке.

Load More In Фудбал

One Comment

  1. Rahul Raj

    10. фебруара 2018. at 08:36

    Thank you for great post Click here for tech news

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Косановић – Европски ниво преносимо у нашу лигу

У двомечу шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и ЦСКА видело се да су две е…