Почетна Фудбал Стојковић – Добар резултат пред реванш

Стојковић – Добар резултат пред реванш

Извор: crvenazvezdafk.com | 13. фебруара 2018. у Фудбал
Изабраници Владана Милојевића одиграли су без голова први званични меч у 2018. години у Лиги Европе против ЦСКА. Звездин десни бек Филип Стојковић истакао је да је задовољан како је наша одбрана изгледала на терену.

 

– Могу да кажем да сам задовољан резултатом, иако бих нараво много срећнији био да смо победили. Имали смо доста добрих шанси, али 0:0 пред реванш је добар резултат. Ми смо имали бољу одбрану јер ЦСКА није стварао изгледне шансе као ми. Недостајала нам је боја завршница, али презадовољан сам што нисмо примили гол – рекао је Стојковић.

Наши фудбалери пуни оптимизма ишчекују реванш у Москви.

– После овог сусрета сигурно је да ми имамо веће шансе за пролаз даље јер нам гол у гостима много значи. Такође, много прилика смо данас промашили да нам се не би вратило у Москви. Задовољни смо резултатом и имамо изгледне шансе за пролаз.

Подршка нашим фудбалерим са трибина није изостала ни овог пута.

– Навијачи су и данас били феноменални, имали смо одличну подршку са трибина, сви су певали 90 минута. Жао ми је што стадион није био испуњен до последњег места, сигурно је некима сметало хладно и кишовито време. Надам се да ћемо им дати прилике да нас бодре у осмини финала – поручио је Стојковић.

Load More In Фудбал

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Косановић – Европски ниво преносимо у нашу лигу

У двомечу шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и ЦСКА видело се да су две е…