Фудбал

Милојевић – Емотиван тренинг за мене

Снегом окована Маракана овог јутра дочекала је фудбалере Црвене звезде. Наши првотимци одрадили су јутарњи тренинг на новом помоћном терену иза јужне трибине.

 

Минус четири степена уз јак и хладан ветар додатно су отежавали рад нашим фудбалерима овог јутра. Међутим, добро расположење и смех помогли су екипи да победи све препреке и да уживају у раду на недавно отвореном модерном терену са вештачком подлогом.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић на посебан начин доживео је повратак на терене на којима је освојио шампионску титулу са омладинском селекцијом.

– Прелеп је осећај поново радити на теренима Омладинске школе. Заиста су ми емоције прорадиле, провео сам овде три прелепе године као тренер радио сам са децом, свакодневно радио два пута дневно са њима и то је прелеп осећај. Дошао сам пре тренинга да видим какви су услови за рад и сада имамо два одлична терена са вештачком травом нове генерације и за моју екипу је најбитније да су у тренажном процесу. Лоше време и снег нас не ремете, план и програм спроводимо како смо га и замислили – рекао је Милојевић.

Звездин стратег посебно је похвалио услове за рад на новоотвореним теренима иза јужнне трибуне.

– Ово је нешто заиста фантастично, нешто што је Звезди било потребно. Верујем да ће много талената стасавати управо овде и да ће много њих са поносом носити црвено-бели дрес. Пресрећан сам што ће најмлађи чланови Црвене звезде имати одличне услове за рад – поручио је Милојевић.

Извор
Show More

Скоршање

Погледајте и

Close
Close