Фудбал

Рачић – Настављамо још спремнији

Фудбалери Црвене звезде напорно тренирају по хладном времену како би се што боље припремили за предстојеће изазове. Одлагање меча против Вождовца донело је нешто више врмена за припрему пред наставак домаћег шампионата.

 

– Због одлагања смо имали дан одмора који увек прија, а посебно сада с обзиром на то да смо имали јако тешке утакмице у претходном периоду. У првенству смо наставили тамо где смо стали и повећали смо предност на табели тако да нам је претходних неколико дана било добро дошло како бисмо се концентрисали на наредне утакмице које су такође веома важне. Ове године нећемо дозволити себи да направимо неке грешке, желимо да овај прелиминарни део првенства завршимо са што већом бодовном предношћу и да будемо још бољи у плеј-офу – рекао је Рачић.

После меча у Суботици фудбалери Црвене звезде повећали су предност на табели на 11 бодова у односу на другопласирану екипу.

– Рад се увек исплати, а ми смо веома вредно радили како јесенас, тако и на припремама. У сваку утакмицу улазимо веома мотивисани и са жељом да освојимо нова три бода. То нам се исплаћује, ривали не могу да испрате нашу серију добрих резултата. Желимо тако и да наставимо и да покажемо да смо најквалитетније екипа у Србији.

Наредни противник изабраника Владана Милојевића биће екипа Вождовца, коју дочекујемо на Маракани у суботу од 16:30.

– Ни до сада нисмо дозвоиљавали да хладно време или лоши услови утичу на нас тако да мислим да ће они пођеднако представљати препреку обема екипама. И табела показује да је Вождовац ове сезоне једна од квалитетнијих екипа у Суперлиги. Забележили су неке велике победе и показали да свака екипа мора да их схвати веома озбиљно. Ми се темељно припремамо за сусрет са Змајевима, као за и сваки други и верујем да ћемо да забележимо повољан резултат – поручио је Рачић.

Извор
Show More

Скоршање

Close