Кошарка

Обавештење – понесите лична документа у халу

КК Црвена звезда мтс обавештава све своје навијаче који долазе на прве две утакмице да са собом понесу било какав лични документ – личну карту или пасош, због лакше идентификације и бржег уласка у дворану.

КК Црвена звезда мтс приводи крају последње припреме за почетак финала АБА лиге, у коме ће као организатор бити домаћин прве две утакмице финалне серије.

Први меч играће се у понедељак од 19 часова у дворани „Александар Николић“, док је други меч заказан за уторак од 18.30 часова.

КК Црвена звезда мтс већ је у својим претходним обавештењима изнео све детаље начина уласка у дворану за све власнике сезонских улазница, као и оне навијаче који желе да искористе могућност бесплатног уласка на трибине и пруже подршку црвено-белима.

Такође у складу са пропозицијама такмичења (АБА лига јтд), али и препоруком МУП Републике Србије, КК Црвена звезда мтс већ је обавестио јавност и менаџмент АБА лиге, ДА НЕЋЕ БИТИ ГОСТУЈУЋИХ НАВИЈАЧА. да није превиђен њихов долазак, као и да ће сваки гостујући навијач који се буде нашао у дворани, бити удаљен из дворане у циљу спречавања било каквих инцидената.

Међутим, имајући у виду да су утакмице проглашене, утакмицама „врло високог ризика“, КК Црвена звезда мтс моли све који буду долазили у дворану у понедељак и уторак, да са собом понесу било какав документ , личну карту или пасош због лакше идентификације и уласка у дворану.

КК Црвена звезда мтс још једном аплелује на све да дођу знатно раније у дворану због детаљних контрола приликом уласка у дворану, и још једном позива све да направе сјајну атмосферу у хали „Александар Николић“ у важним утакмицама за наш клуб.

КК Црвена звезда мтс

Извор
Show More

Скоршање

Погледајте и

Close
Close