Фудбал

Стојковић – Да крунишемо успешну сезону

Фудбалери Црвене звезде настављају са припремом за 157. вечити дерби. Звездино дете Филип Стојковић има искуство играња највеће утакмице у домаћем фудбалу и очекује да ће његова екипа бити на висини задатка и обезбедити три бода у плеј-офу.

– Драго ми је што су сви лепо расположени у екипи, сви смо максимално спремни за напоран рад на сваком тренингу. Бавимо се нашом игром и нашом организацијом на терену, не размишљамо много о противнику. Радује нас све што смо коначно у комплетном саставу, имали смо доста проблема са повредама у претходном периоду. Успешно смо то пребродили и изашли још јачи. Надам се да ћемо као екипа бити на висини задатка, да ће наша препознатљива одбрана и овог пута остати непробојна – рекао је Стојковић.

Наша екипа започиње плеј-оф са шест бодова више од другопласираног Партизана.

– Први смо, не размишљамо много о табели и о бодовима, желимо само да победимо и да обрадујемо најбоље навијаче на свету. Притисак је на страни противника, јер ми имамо велику предност у плеј-офу. Сигурно ће они морати да играју доста отвореније и нападачки. Мораће да изађу и да иду на победу ако желе да остану у игри, али ми ћемо такође ићи на тријумф. Видећемо, ко буде бољи нека победи, надам се да ћемо то бити ми.

У сениорској категорији Филип Стојковић два пута је био део вечитог дербија.

– На претходним дербијима смо имали доста шанси које нисмо искористили. Надам се да ће ми трећи дерби донети срећу, верујем да је време за победу, после два нерешена исхода. Направили смо доста великих ствари ове сезоне, бележили смо значајне победе у Европи, а сада је време да крунишемо сезону победом у дербију и шампионском титулом – поручио је Стојковић.

Извор
Show More

Скоршање

Погледајте и

Close
Close