Кошарка

Зрењанинци поново учили од Црвене звезде

Више од 200 малишана вредно је радило под надзором тренера пионира Црвене звезде који су актуелни шампиони Србије. На теренима Авив Парка дечаци и девојчице стицали су нова кошаркашка знања и кроз лепо дружење стекли незаборавно искуство.

На теренима Авив Парка у Зрењанину одржан је нови јавни час школе кошарке. У организацији Црвене звезде и њеног партнера Авив Парка више од 200 малишана вредно је тренирало под стручним надзором Звездиних тренера. На овај начин наставила се више него успешна сарадња Црвене звезде и Авив Парка, а Зрењанинци и овог пута у великом броју показали љубав према кошарци, Звезди и велику жељу за новим дружењем и стицањем кошаркашког знања. Имали смо прилику да видимо нека позната лица, али и нове малишане који су били решени да начине велики корак у свом кошаркашком развоју.

Шампионско знање тренера пионира Црвене звезде мтс, преносили су њихови изабраници који су актуелни шампион Србије. Црвено-бели пионири су имали улогу да демонстрирају комплексан сет вежби који је ипак био прилагођен у зависности од узраста.

Добродошлицу свим учесницима кампа пожелео је директор маркетинга Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић, а у име домаћина догађаја обрадила се директорка маркетинга компаније Авив Наташа Максимовић. Камп је званично озворио помоћник градоначелника града Зрењанина Симо Салапура.

Малишани су показали велику жељу да испрате своје вршњаке, пионире Црвене звезде, у сваком покрету, а тренинг је окончан такмичењем које је пропраћено наградама за све учеснике. Награде је обезбедила Црвена звезда, заједно са својим партнерима ИДЕА, „Champion“ – „Sport Vision“, Вивиа и Витапур. Сва деца добили су слатко-слане пакетиће, а најбољи такмичари добили су вредне награде.

Јавни час затворио је кошаркаш Пролетера из Зрењанина Стефан Атанцковић заједно са Вукосавом Атанцковић Ђапић некадашњом репрезентативком у атлетици, а сада генералним секретаром Спортског савеза града Зрењанина. Након тога зачула се свима добро позната песма ’’Добро знај’’ која је затворила више него успешан јавни час школе кошарке.

Веома успешан тренинг био је и својеврсна демонстрација начина рада на Летњим камповима које годинама уназад Црвена звезда организује са много успеха. Баш тако ће бити и ове године јер ће се камп одржати на две локације – Врњачкој Бањи и Златибору и то у чак шест смена.

Термини Летњег кампа су следећи:

Врњачка Бања:

17.06.2018 – 24.06.2018.

Златибор:

1. смена 24.06.2018 – 01.07.2018.
2. смена 01.07.2018 – 08.07.2018.
3. смена 08.07.2018 – 15.07.2018.
4. смена 15.07.2018 – 22.07.2018.
5. смена 22.07.2018 – 29.07.2018.

И ове сезоне свим полазницима је обезбеђен превоз, смештај, храна (пун пансион), комплетна опрема за тренинг, рад са тренерима КК Црвена звезда мтс и неопходна лекарска нега. А, нема сумње да ће и наредне сезоне неко од хероја младих полазника поново улепшати напорне тренинге. За младе кошаркаше и кошаркашице обезбеђене су и вредне награде.

Цена кампа који укључује све наведене погодности је 240 евра у динарској противредности. Напомињемо да је могуће и плаћање у ратама све до самог поласка.‚

Контакт особа за све информације и резервације је координатор кампа Александар Баста.

Е-маил: abasta@kkcrvenazvezda.rs
Телефон: +381 66 325-955

Црвена звезда позива све малишане да се пријаве и стекну непроцењиво знање и искуство од стране тренера Звезде. Систем клуба са Малог Калемегдана много полаже у млађе категорије, а доказ исправног система, преданог рада и потпуне посвећености свом послу су трофеји. Подсећамо, КК Црвена звезда је шампион Србије у пионирском, кадетском и јуниорском узрасту. Учите од најбољих.

Извор
Show More

Скоршање

Close