Фудбал

Трчање на тренингу, стигао и Мелег

Киша, магла, облаци и 12 степени дочекали су наше фудбалере у 9:30 на јутарњем тренингу.

 

Сви играчи су изашли на терен хотела „Палисад“, а овог јутра придружио им се и Дејан Мелег који је радио одвојено. Због мокрог терена вежбе снаге су померене и биће урађене пред поподневни тренинг, па се након загревања прешло на данас једини задатак — трчање.
Трчало се у четири групе, у неколико серија, са променљивим ритмом. Без икакве сумње један од оних тежих тренинга јер су овог кишовитог јутра лопту видели и са њом радили само наши голмани и Дејан Мелег. Да добра атмосфера у екипи није само излизана фраза показало се управо на овом тренингу јер је она знатно олакшала играчима напоран рад. Свака од четири групе имала је своје приче и шале како би се боље поднео ритам трчања.
Данашњем тренингу присуствовала је и Звездина звезда Владимир Петровић Пижон, који је на крају играчима упућивао речи подршке, а највише га је занимало како су момци који су дошли из Графичара све издржали. Управо ти млађи фудбалери и омладинци су након рада на терену отишли до теретане где су их чекале додатне вежбе.
Играчи ће као што смо споменули око 16х одрадити тренинг снаге, а онда ће после 17 часова поново изаћи на терен.
Извор
Show More

Скоршање

Погледајте и

Close
Close