Кошарка

Црвена звезда у групи А Еврокупа

КК Црвена звезда мтс добио је своје ривале у групној фази Еврокупа. Као носилац групе А црвено-бели ће за противнике имати Галатасарај, Бреша, Улм, Андора и Монако.

Изузетне партије у европским такмичењима у годинама за нама повластили су Црвену звезду да буде у првом шеширу жреба за групну фазу Еврокупа. Црвено-бели су били повлашћени, али су добили изразито квалитетне ривале са дугогодишњим искуством такмичења у најјачим европским такмичењима.

Након жреба који је одржан у Барселони познато је да ће у сезони 2018/2019 Црвена звезда мтс наступати у групи А Еврокупа, а ривали ће им бити Галатасарај, Бреша, Улм, Андора и Монако.

– Наши веома успешни наступи у претходних пет сезона у Евролиги донели су нам привилегију да будемо у првом шеширу за жреб Еврокупа. Ривали које смо добили на жребу су веома интересантни и атрактивни па нема сумње да ће наши навијачи и наредне сезоне имати привилегију да гледају веома квалитетну кошарку. У почетној смо фази припрема за наредну сезону, желимо да оформимо конкурентан тим за наступе на свим фронтовима. Уз подршку навијача који су претходних сезона показали своју приврженост клубу, можемо да обећамо да ћемо дати све од себе да на најбољи начин представљамо Црвену звезду у Еврокупу у ком је квалитет екипа, чини се, никада већи – истакао је директор Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић.

Извор
Show More

Скоршање

Close