Фудбал

Мундијалисти појачали екипу

Данашњи тренинг наше екипе појачали су фудбалери који су наступали на Светском првенству. Добро позната лица, Милан Родић и Немања Радоњић који су бранили боје Србије прикључили су се данас тиму.

 

Такође, Милош Дегенек који је данас промовисан, а који је на Мундијалу наступао са својом репрезентацијом Аустралије прикључио се раду са екипом. Новајлија Рашид Сумаила такође је одрадио први тренинг са екипом. Тренинг наших првотимаца са трибина је испратио наш некадашњи фудбалер Мичел Доналд који је дошао да пружи подршку  црвено-белим момцима пред старт квалификација за Лигу шампиона.
Звездин леви бек Милан Родић истакао је да је учешће на Мундијалу привилегија за сваког фудбалера.
– То је заиста велико искуство за једног играча, није мала ствар отићи на Светско првенство. Треба отићи тамо и доживети све то. Много ће ми значити у утакмицама који ме очекују у црвено-белом дресу то што сам имао прилику да на делу видим како играју велике екипе и да научим нешто од неких мајстора фудбала. Остаје жал што наша репрезентација није прошла групу, имали смо шансу, али верујем да ћемо бити успешнији ако наставимо са добрим радом – рекао је Родић.
Одличне игре у Звездином дресу препоручиле су Милана Родића селектору репрезентације Србије.
– Наравно да сам очекивао такав исход, када сам долазио у Звезду имао сам одличан осећај, био сам сигуран да ћемо у годину дана направити добар резултат тако да нисам изненађен. Имали смо заиста одличну сезону, надам се да ће се поновити и сада па да ћемо имати још више репрезентативаца.
За пет дана наше фудбалере очекује прва утакмица у сезони, гостовање Спартаксу у Риги.
– Сви радимо на томе да дођемо до Лиге шампиона, да уђемо у групну фазу. Свако од нас ће дати максиму да испунимо велику жељу свима нама којима је Звезда у срцу – поручио је Родић.
Извор
Show More

Скоршање

Погледајте и

Close
Close