Фудбал

Уз навијаче до победе у реваншу

Звездина одбрана одрадила је добар посао сачувавши своју мрежу на мечу са Спартаксом. Десни бек Филип Стојковић истиче да ће екипа до реванша у Београду додатно радити на завршници како би са својим навијачима на крају утакмице прославили пролазак у друго коло квалификација за Лигу шампиона.

 

– Нисмо искористили неколико шанси које смо имали у току утакмице. На крају нисмо били кажњени јер је наш противник такође пропустио изгледну прилику у самом финишу меча. Могу да кажем да су сигурно сви момци у нашој екипи дали свој максимум у овом моменту. У реваншу у Београду ћемо дати и више од сто посто себе како бисмо победили и прошли даље. Очекивали смо тешку утакмицу у Риги, стручни штаб нам је предочио да ће се Спартакс сигурно спустити у ниску зону. Такви су и  били на данашњој утакмици, а искрено после ове утакмице мислим да смо ми фаворити у реваншу – рекао је Стојковић и наставио:

– Сматрам да наша екипа ове сезоне изгеда добро. Победили смо у свих шест пријатељских мечева колико смо одиграли на припремама, данас на првом званичном мечу нисмо примили гол. Предстоји нам да наставимо са добрим радом и тренинзима како бисмо победили у реваншу и Бограду и како бисмо прошли у наредну рунду квалификација.

Звездин десни бек истиче да ће подршка навијача бити предност наше екипе у реваншу.

– Данас није фраза када се каже да свака екипа може да игра фудбал, поготово на домаћм терену. Ми ћемо дати све од себе да прођемо у друго коло, а ту ће нам наравно бити неопходна и подршка наших навијача и зато користим и ову прилику да их позовем да нас подрже у што већем броју на Маракану и буду нам ветар у леђа у реваншу са Спартаксом – поручио је Стојковић.

Мрежа наше екипе коју чува Милан Борјан мировала је на утакмици са Спартаксом.

– Цела екипа је сачувала мрежу, не само ја. Овде нема појединаца, ми смо тим и сви смо играли добро и борили смо се. Одбрамбено сам показала да смо чврсти, не примамо лако голове. Изостао је наш погодак, мораћемо да поправимо завршницу у Београду. Нисмо потценили ривала, услови за игру овде нису баш били најбоље. Терен је јако сув и нешто ужи него што смо ми навикли, зато и верујем да ћемо у Београду бити боље – рекао је Борјан.

Извор
Show More

Скоршање

Погледајте и

Close
Close