Фудбал

Купи сезонску и на дан утакмице!

У уторак, 24. јула, сви навијачи који до сада нису купили сезонску карту, то ће моћи да учине све до почетка утакмице.

 

Дан утакмице са Судувом донеће и продужено време сервиса за чланство који ће сутра радити све до почетка утакмице. Наравно, сви који посете сервис за чланство моћи ће да се учлане у клуб и купе нову сезонску карту која ће важити и за утакмицу против Судуве, као и у евентуалном трећем колу квалификација за Лигу шампиона.

Нове просторије сервиса намењеног за све чланове Црвене звезде недавно су отворене, и налазе се на западној трибини стадиона, улаз поред музеја.

Унутрашњост сервиса за чланство сада красе и велики панели на којима се налазе ликови и цитати познатих звездаша, односно Звездиних легенди. Поред Звездиних звезда Драгана Џајића и Владимира Петровића, своје место на панелима нашли су и књижевник Матија Бећковић, као и покојни велики глумци Драган Николић, Данило Бата Стојковић и Небојша Глоговац. Ко још увек није видео нови ентеријер сервиса за чланство, то ће моћи да уради сутра.

ВАЖНО УПУТСТВО:

1. Свако ко купује сезонску карту мора да буде члан нашег клуба са плаћеном чланарином. У случају да нисте члан моћи ћете на лицу места да обновите чланарину. Чланарина се уплаћује директно на рачун фондације клуба, и плаћање је у кешу.
2. Због нових строгих правила УЕФА обавезно је да свака сезонска карта има одштампано име и презиме власника ради спречавања злоупотребе.
3. Обавезно понесите личну карту ради идентификације, а пожељна је и стара сезонска карта због лакше обнове истих места на стадиону.

ЦЕНЕ:

Захваљујући почетку сарадње са Мастеркард, свако ко плати сезонску карту Мастеркард картицом у просторијама чланства на стадиону добиће одмах и награду у Ред Стар Шопу-у и то у виду дреса, мајице, шала или качкета, зависно од трибине за коју је купио сезонску карту.

Захтеви за породичне улазнице се примају сваког дана, и то за децу до 15 година. Због УЕФА захтева израђују се са фотографијом детета уз документ који доказује да деца имају испод 15 година (ђачка књижица или Извод из матичне књиге рођених).

Димензије (формат) дечије фотографије:
висина – ширина    2цм – 1.8цм   (1,000пx – 900пx)

телефони:   011/3675-162,   011/3675-163,  011/3675-164, 011/3675-166, 011/3675-167, 011/3675-168
сајт: www.budideozvezde.rs

Буди део Звезде!

Извор
Show More

Скоршање

Close