Фудбал

Дегенек – Остварење сна близу

Фудбалери Црвене звезде одиграли су без голова први меч са Салцбургом у оквиру плеј-оф меча квалификација за Лигу шампиона. Звездина одбрана још једном је на европској утакмици сачувала своку мрежу.

 

– Јако интензивна и тешка утакмица. Уверили смо се сада и на делу да је Салцбург озбиљна екипа. Нине нам ишло на руку то што су трибине биле празне, али смо се већ психички, као и физички и тактички припремили за овакву утакмицу. Одиграли смо добро, из ветар у леђа који би нам дали наши навијачи сигурно бисмо успели и да дамо гол. Недостајало нам је и мало среће код неких удараца на гол, имали смо изгледне прилике, али није нас хтело. Исправићемо све у реваншу – рекао је Дегенек.
Управо је Дегенек имао фантастичну прилику да савлада голмана Салцбурга у 70. минуту
– Кад сам видео да није ушла у гол хтео сам да прогутам и голамана и лопту. Много би екипи значило да смо постигли гол, као и мени лично да ми први погодак буде на Маракани на оваквој утакмици. Уз Божју помоћ биће прилике у реваншу. 
Реванш у Салцбургу очекује наше фудбалере већ за седам дана.
– На страни очекујемо домаћу утакмицу за нас јер сам уверен да ће бити много наших навијача и биће сигурно гласнији. Сигурно ће бити озбиљна и тешка утакмица. Знам да ћемо изгинути на терену јер смо толико близу да остваримо сан, да Звезда уђе у Лигу шампиона, да се врати 55 000 људи на Маракану. Даћемо све од себе да се то деси – закључио је Дегенек.
Извор
Show More

Скоршање

Погледајте и

Close
Close