Фудбал

Борјан – Гинемо једни за друге

Бриљантним одбранама Милан Борјан је још једном оставио значајан траг у успеху Црвене звезде. Низ одличних интервенција током првог полувремена, али и у завршници меча, потврдио је до које је мере значајна улога феноменалног чувара мреже.

 

Звезда је одиграла 2:2 на гостовању Салцбургу у реваншу плеј-офа за Лигу шампиона и после београдских 0:0 се домогла групне фазе.

– Желим пре свега да се захвалим противничком голману, Цицану Станковићу. Док је био у Београду хвалио је нашу игру, потом је у Салцбургу говорио како се Звезда бранила, али ето ми смо остварили наш циљ, а Аустријанци одлазе у Лигу Европе. Такве изјаве дале су нам још већу мотивацију да их елиминишемо – рекао је Борјан.

Наш чувар мреже се осврнуо на сам ток утакмице у Аустрији.

– Одиграли смо феноменално. Бранили смо се током првог полувремена, у другом рано примили гол, али нисмо потонули. Показали смо снагу, издигли се, изједначили и прошли даље – није скривао срећу Борјан.

Нагласио је да још увек није свестан величине успеха и осврнуо се на снагу колектива.

– Цела екипа је одиграла одлично. Прави смо тим, гинемо један за другог, боримо се, то смо показали и данас. Не плашимо се никог и само требамо тако да наставимо. Моје речи потврђује Вујадинова реакција у првим минутима меча – завршио је Борјан.

Извор
Show More

Скоршање

Погледајте и

Close
Close