Фудбал

Стојиљковић – Ужелео сам се игре

Петнаеста победа у Суперлиги, потписана погоцима Стојиљковића, Бабића и Симића, украсила је сјајне резултате црвено-белих на сва три фронта и додатно поправила атмосферу у редовима шампиона Србије пред последњу репрезентативну паузу у овој години.

 

Мисли растрзаних између Сурдулице и победе остварене над Ливерпулом, изабраници Владана Милојевића против Динама су показали карактер, доказавши да се нису успавали на ловорикама, а нову победу над Врањанцима, трећим овосезонским голом, најавио је Никола Стојиљковић.

– Било је веома је тешко да, после дуела са Ливерпулом, у онаквом амбијенту, уђемо максимално у сусрет са Динамом, ривалом који није имао шта да изгуби. Упркос томе, захваљујући исправном приступу, на време смо отворили ривала, стекли предност, а потом са два поготка у наставку и оверили нову победу. Од великог је значаја што смо без много тешкоћа наставили тријумфални низ – истакао је Звездин центарфор.

Нападач који је овог лета задужио црвено-бели дрес новим поготком потврдио је да је турбулентни период проузрокован повредама иза њега, додатно увећавши слатке муке стручном штабу приликом избора тима.

– Голови су важни, посебно нападачима, али више од свега ме радује што сам у Сурдулици одиграо свих 90 минута, први пут од доласка у Љутице Богдана. Следи пауза, идеална прилика да се припремимо за низ обавеза који нам предстоји у завршници полусезоне. Ипак, лично немам превелику жељу за одмором, ужелео сам се игре, изазова, и са нестрпљењем очекујем нове утакмице. Бројим дане до дуела у Купу Србије.

Београђани су на утакмици са Динамом стигли до 60. поготка, а у свој допринос на путу до те бројке дало је чак 19 стрелаца.

– Ефикасност и подужа листа стрелаца потврђују квалитет тима и снагу колектива. Не ослањамо се на појединце, а међу нама влада здрава конкуренција. Искрено се надам да ћемо наставити у истом ритму – нагласио је Стојиљковић.

Извор
Show More

Скоршање

Погледајте и

Close
Close