Барон и Перпероглу спремни за нове изазове (ФОТО)

Кошарка

Велика појачања Црвене звезде мтс Били Барон и Стратос Перпероглу обавили су детаљна тестирања у ординацији ’’Вита Максима’’. Нови црвено-бели тим се по први пут окупља у понедељак када су такође заказана тестирања, а потом следи почетак припрема за сезону 2018/2019.

Помало исцрпљени од дугих путовања, али и видно узбуђени и расположени, Били Барон и Стратос Перпероглу су дошли у ординацију ’’Вита Максима’’ да обаве детаљна тестирања. Баш као и Мајк Цирбес и Мајкл Оџо, Берон и Перпероглу су трчали под оптерећењем и извршили сва неопходна мерења и тестирања која су показала да се налазе у завидној форми.

Барон је све то одлично поднео што је прилично запањујуће јер се његово путовање са северноамеричког континента у Београд непланирано одужило. Амерички бек није превише придавао значаја томе, већ је кратко рекао:

– Било је веома непријатно, али то остављам иза себе. Време је да стварамо лепше успомене – истакао је Били Барон.

И то је заиста права најава за оно што следи. Наиме, КК Црвена звезда мтс у понедељак започиње припреме за сезону 2018/2019. Тренер Милан Томић обавиће прву прозивку, а очекује се да у току наредне недеље допутују и последња два појачања Џо Регланд и Мухамед Фаје.

RSF