Фудбал

Чуће се хук Делија вечерас

Фудбалери Црвене звезде ипак ће имати подршку навијача против Салцбурга, иако се прва утакмица плеј-офа за Лигу шампиона игра без публике на стадиону „Рајко Митић“ од 21.00.

 

Наиме, шампион Србије добио је дозволу УЕФА да буде организовано гледање утакмице изван стадиона, а правила понашања важе као да су на утакмици, дакле без употребе пиротехнике.

Гледање меча путем видео бима биће иза терена омладинске школе, па ће играчи Звезде ипак имати препознатљиву подршку и моћи ће да чују хук навијача.

Тим поводом су се огласиле и Делије:

„Делије, данас од 20 часова се скупљамо иза помоћних терена југа на паркингу (између терена омладинске школе и пумпе), одакле ћемо заједно гледати утакмицу на видео биму! Такође, то место је свега 200 метара од стадиона, и ако нас буде као јуче на тренингу, моћићемо да дамо подршку играчима у правом смислу тако што ће нас чути! Седењем у кафићу или код куће не можемо помоћи играчима, али масовним доласком иза терена југа можемо и те како! Зато позивамо цео Београд, унутрашњост, да дођу сви да се чујемо као да смо на стадиону! Врло битна ствар је да наш боравак ту има исту тежину као да смо у стадиону, па тако нећемо користити пиротехнику и водићемо рачуна да већерас најбитнија ставка буде колико ћемо се чути! Опрезно, јер се ово третира као да смо на стадиону!
Видимо се вечерас да помогнемо колико год можемо! кад Делије ако не сад?“, наводи се у позиву Делија.

Извор
Show More

Скоршање

Погледајте и

Close
Close