Ђоковић бодрио Звезду

Фудбал
Истински шампион и велики звездаш, Новак Ђоковић, био је гост вољеног клуба на утакмици 8. кола Суперлиге са Радником.

 

Ноле никада није крио да му је срце црвено-бело и искористио је прву прилику после освајања УС Опена, другог узастопног гренд слема ове сезоне после трофеја Вимблдона, да дође Маракану.

Наш тениски ас је уживао у утакмици против екипе из Сурдулице, а уједно је успео да поприча са пуленима Владана Милојевића три дана уочи премијере у Лиги шампиона и дуела са Наполијем.

Новак је пре меча са Радником био у свлачионици и после кратког разговора је добио Звездин дрес са бројем 10 и својим презименом, у коме је касније и пратио утакмицу у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и генералног директора Звездана Терзића.
Чим је званични спикер објавио да је Ноле на Маракани, публика га је поздравила громогласним аплаузом и овацијама.

– Јако сам срећан што сам био на Маракани, нисам имао много прилика да присуствујем утакмицама последњих пет година због путовања и обавеза. Сваку шансу користим да погледам Звездин меч. Влада велика еуфорија међу свим навијачима због Лиге шампиона, али нажалост нећу моћи да бодрим фудбалере уживо против Наполија. Зато сам имао част да их видим пред утакмицу са Радником, разменили смо неколико речи, драго ми је што ме подржавају као и ја њих, и желим им све најбоље – рекао је Ђоковић.

Колико воли Звезду, Ђоковић је показао и приликом пласмана вољеног клуба у Лигу шампиона, пошто радост није скривао, већ је успех за памћење врло симпатично прославио.

ФК Црвена звезда му жели да се у будућности што више заједно радујемо и његовим и нашим успесима.

RSF