Доналд – Сада доказујемо квалитет

Фудбал
Фудбалери Црвене звезде припремају се за гостовање новосадској Војводини које их очекује у среду од 18 часова. Наш везиста Мичел Доналд истакао је да очекује одличну утакмицу и праву борбу.

 

– Очекујем тешку утакмицу, посебно у овом делу првенства је важно побеђивати јер нам ускоро следи подела бодова у плеј-офу. Сигурно ћемо бити опуштенији и у неку руку и лакше играти уколико имамо велику предност и после поделе. Зато ћемо дати све од себе да победимо сваку утакмицу до краја. Имам искуство из своје прве сезоне у Црвеној звезди где смо имали 32 бода предности, они су се преполовили и на самом крају је ипак било неизвесно. Зато смо опрезни, али верујемо у себе – рекао је Доналд.

После 25 одиграних кола Суперлиге Србије наши фудбалери имају 14 бодова предности у односу на другопласирану екипу.

– Желимо да победимо сваку утакмицу, желимо да играмо леп фудбал. Много нам значи што смо повећали предност на табели на 14 поена, али сваки меч је за себе и морамо максимално да се припремамо и будемо потпуно фокусирани. Иако сте први на табели морате из недеље у недељу да се доказујете да вам је ту место. Утакмица која нас очекује у среду ће бити важна за обе екипе, тако да можемо да очекујемо добру и квалитетну борбу.

Звездин везиста оценио је да место на табели не одражава квалитет екипе Војводине.

– Када погледате  најјаче европске лиге можете видети да је на пример Реал Мадрид на четвртом месту, а за њих не можете рећи да нису квалитетна екипа. Исто важи и за Војводину, они су међу три најбоље екипе Суперлиге. Сигурно су имали мање среће на неким утакмицама, али ми смо свесни да не треба да потценимо њих, као ни било коју другу екипу.

Наш везиста посебно се захвалио навијачима за подршку на мечу са Вождовцем.

– Прослава рођендана је још једном показала колико навијачи значе нашем клубу и колико га искрено воле. Оно што су приредили у суботу је нешто што не можете да видите често и заиста смо сви срећни и захвални што их имамо. Навикли смо да фантастична подршка не изостаје ни на гостовањима тако да нас одлично навијање очекује и у Новом Саду – поручио је Доналд.

RSF