Два вечита дербија – директно!

Фудбал
У суботу, 2. јуна, директно ћемо преносити два вечита дербија која ће игрти омладинци и кадети Црвене звезде, а која ће одлучивати о титулама у овим категоријама.

 

Омладинци Црвене звезде ће од 11,00 часова гостовати вечитом ривалу, а утакмицу ћемо директно преносити на нашем ЈуТјуб каналу. Да би постали шампиони без осматрања утакмице Чукарички — Бродарац, Црвеној звезди је неопходна победа. Уколико Бродарац не победи, Звезда би свакако постала шампион без обзира на то какав резултат оствари у дербију.

Звезда свакако треба да буде охрабрена статистиком. Последњи пут Звездини омладинци испустили су бодове у вечитом дербију 23. августа 2014. године! Овај податак, али и форма оба тима уливају оптимизам, јер Црвена звезда је ове сезоне дала 102 гола, наспрам 78 Партизана, а такође је примила два гола мање; отуда и предност Црвене звезде на табели која Партизану „бежи“ 10 бодова.

Кадети Црвене звезде свој вечити дерби играће од 13,30 часова, такође уз директан пренос, али на Звезда кидс каналу. Нажалост, кадети су себе довели у ситуацију да у последњем колу, у једној од свакако најтежих утакмица, „јуре“ бодове како би одбранили прво место, позицију коју су до недавно убедљиво чували. Подсећамо, Звездини кадети су у последње две утакмице забележили два пораза, и у вечитом дербију им одговара сваки резултат осим пораза.

Од 17,00 часова, на Звезда кидс каналу преносићемо и Графичар. Звездина Б екипа дочекује БСК из Батајнице у оквиру 30. кола Српске лиге Београд.

RSF