Џајић – Плод напорног рада

Фудбал
Црвена звезда је обезбедила место у групној фази Лиге шампиона што је, без дилеме, највећи клупски успех од освајања европске и светске круне.

 

Сведок оба историјска резултата био је Драган Џајић, легенда нашег клуба, који се после ремија (2:2) на „Ред бул арени“ са Салцбургом задовољно осврнуо на последњи подвиг изабраника Владана Милојевића.

– Напоран рад мора да донесе овакве резултате. Неопходно је да будемо мало умеренији, ово је велики успех, али и подстрек шта треба клуб да ради у будућности – нагласио је Џајић.

Претили су Аустријанци да потопе снове милиона Звездаша, али је у само неколико десетина секунди шампион Србије учинио наизглед немогуће.

– После првог полувремена сам мислио да немамо никакве шансе. Салцбург нас је притисао на прави начин, играо је изванредно, али је Звезда показала способност да се издигне из пепела и тако треба да наставимо. Најважније је да смо ушли у Лигу шампиона, материјални моменат је врло битан, али и спортска ињекција коју је клуб добио успехом – рекао је почасни председник Црвене звезде.

RSF