Гобељић – Настављамо још јаче

Фудбал
После јаког темпа и играња утакмица на свака три дана услед репрезентативне паузе наши фудбалери имају времена да напуне батерије, али и да пораде на неким тактичким елементима у игри.

 

– Пауза је дошла у правом тренутку, после неколико везаних мечева са екипама из горњег дела табеле. Одлична прилика да одморимо и да наставимо са још бољим радом. Још две утакмице остало је до плеј-офа, даћемо све од себе да сачувамо исту бодовну разлику. За време паузе имамо времена за мало додатног рада на тактици јер током првенства када се играју утакмице на свака три дана не стижемо посебно да обратимо пажњу на неке детаље – рекао је Гобељић.

Следећи изазов за изабранике Владана Милојевића биће гостовање екипи Младости у Лучанима.

– Гостовање у Лучанима је увек незгодно, сигурно ће екипа Младости пружити јак отпор. Сви тимови су против нас максимално мотивисани, сви играју са 120 посто својих могућности, али ми смо Црвена звезда и знамо да се носимо са тим. И у свлачионици често причам да нико не воли свој клуб колико ми волимо Црвену звезду. Имамо јасан циљ испред себе и фокусирани смо само на победу.

Проблеми са повредама нажалост нису заобишли нашу екипу.

– Очекујем да ће се опоравити Стојковић, Савић, Крстичић, играчи који су врло битни за нашу игру и да ће тренер моћи да рачуна на њих. Нас има доста у свлачионици и свако својим квалитетом пођеднако конкурише за тим. Ипак, надам се да ће нас до краја сезоне повреде заобићи – поручио је Гобељић.

RSF