Голови да Немањи буде боље

Фудбал
Увертира за утакмицу између Црвене звезде и Чукаричког била је посета наших фудбалера Инститиуту за онкологију. Малишани који воде најважнију животну борбу обрадовали су се посети наших првотимаца, и као велики звездаши пожелели су много среће нашим фудбалерима на утакмици. Посебну жељу имао је Немања, малишан који прати све утакмице нашег тима. Његови омиљени играчи су Бен и Радоњић и пожелео је да баш они постигну голове на мечу са Чукаричким. Наши фудбалери су са великим задовољством испунили Немањину жељу.

 

– Знао сам пре утакмице шта ми је Немања поручио и то ми је заиста био додатни подстрек да победимо Чукарички и да се и ја упишем у листу стрелаца. Када сам видео да је Бен дао гол био сам срећан, јер сам знао да смо Немањи бар једним делом испунили жељу. Петнаестак минута касније, када сам и ја затресао мрежу, срећа је била комплетна. Овај гол, као и победу, посвећујем њему и надам се да ће се ускоро са нама на Маракани радовати новим победама – рекао је Радоњић.

Стрелац првог гола на мечу Бен није крио емоције када је чуо да је дечаку испунио жељу.

– То је најлепша страна фудбала, када можете да помогнете и да бар на неки начин олакшате тешке тренутке малишанима. Пресрећан сам што смо својим головима Немањи улепшали утакмицу. Врло радо ћу упознати Немању и поклоноти му дрес, како би знао да од свих нас у Црвеној звезди има подршку, као и сва деца која се боре са опаком болешћу. Наставићемо да дајемо све од себе и на наредним утакмицама, како бисмо још много пута обрадовали наше навијаче, јер оволика љубав према клубу коју према Црвеној звезди исказују чак и малишани се не среће често – поручио је Бен.

RSF