И кадети шампиони!

Фудбал

Какав дан за Црвену звезду, какав дан најпре за омладинце, а потом и кадете Црвене звезде!

У одлучујућој утакмици у борби за титулу кадетске лиге, Црвена звезда је у утакмици против Партизана два пута водила, али на крају успела да сачува реми и на тај начин захваљујући бољем међусобном сусрету, задржи прво место и освоји титулу шампиона Србије!

Могли су изабраници Николе Пуаче и раније да дођу до трона, али изашли су када је било најважније и, па, готово победили, јер данашњи реми има тежину победе! Марко Дедијер је довео Звезду у рану предност, а Страхиња Павловић је само два минтуа касније изједначио. Међутим, сјајно Звездино прво полувреме крунисао је са два гола Његош Купусовић, и Звезда је у тим тренуцима имала високу предност, имајући у виду да јој и реми одговара.

До одласка на одмор домаћин је успео да смањи резултат, а у другом полувремену и преузме иницијативу. Звезда је данас сва три гола примила након корнера, међутим до краја утакмице успела је да сачува мрежу и на тај начин комплетира велики успех свих Звездиних селекција ове сезоне!

Кадети: Партизан — Црвена звезда 3:3 (2:3)

Терен: Спортски центар „Телеоптик“
Судија: Новак Симовић
Стрелци: Павловић у 3′, Глишић у 35′ и Балаж у 86′ за Партизан, а Дедијер у 1′, Купусовић у 9′ и 24′ за Црвену звезду.

Партизан: Кашић, Радмиловац, Ћорковић, Момчиловић, Балаж, Глишић, Станојловић (од 71′ Ђорђевић), Ђорђевић (од 46′ Новаковић), Штулић, Павловић (од 89′ Арамбашић), Тејић (од 73′ Јовковић).
Резерве: Бонџић, Ђурковић, Гајић, Новаковић, Арамбашић, Ђорђевић, Јовковић.

Црвена звезда: Крстовић, Милисављевић, Стајић, Аџибаба (од 77′ Ајдиновић), Савић, Миликић, Великић (од 72′ Бурмаз), Стојановић (од 84′ Јовичић), Купусовић (од 90′ Пулетић), Јочић, Дедијер (од 78′ Пуповић).
Резерве: Дамњановић, Пуповић, Јанкулов, Јовичић, Ајдиновић, Пулетић, Бурмаз. 

RSF