Јованчић – Екипа ме је одлично прихватила

Фудбал
Прво појачање Црвене звезде у летњем прелазном року, везиста Душан Јованчић свакодневно напорно ради са екипом. Искористио је прилику након одрађеног тренинга да пренесе прве утиске по доласку у наш клуб.

 

– Први утисак је заиста феноменалан, сви саиграчи су ме одлично прихватили. То наравно значи сваком новајлији у екипи. Звезда је заиста велики клуб и то се види чим крочите овде. То се видело на терену у свакој утакмици у претходној сезони, а ја сам се сада уверио из прве руке да је атмосфера у свлачионици изузетна. Драго ми је што сам у Црвеној звезди и надам се да ће се наставити овако добро како је почело – рекао је Јованчић.

Екипа Владана Милојевића данас завршава са радом у Београду и сутра креће пут Златибора где ће боравити недељу дана.

– Изузетно топло време нам отежава рад, заиста су у Београду праве летње температуре сада. И иначе сваки почетак припрема је тежак, најтежи део сезоне свакако, али знамо за шта радимо и зато нам ништа не пада тешко. Морамо што спремнији да уђемо у утакмиоце квалификација за Лигу шампиона, као и у домаће првенство и зато ћемо дати свој максимум у припремном периоду који је пред нама.

Само дан након повратка у Београд, наша екипа иде у Аустрију где ће одиграти четири пријатељске утакмице.

– Још увек  не размишљам о утакмицама. Сада радимо на физичкој припреми, битно нам је да тај аспект доведемо до савршенства, а каад дође време за утакмице све ћемо показати на терену. Даћу све од себе да се покажем у најбољем светлу и да оправдам поверење људи који су ме довели у клуб. Од када сам овде добијам више порука подршке што ми, као и сваком играчу, изузетно значи – поручио је Јованчић.

 

RSF