Јованчић – Прерано смо отписани

Фудбал
Душан Јованчић је блистао од задовољства после Звездине премијере у групној фази Лиге шампиона и бода освојеног у дуелу са Наполијем.

 

Шампион Србије је у мечу без погодака против италијанског представника освојио историјски бод и украсио деби у групној фази Лиге шампиона. Такав епилог био је повод за задовољство фудбалера који је уласком у другом полувремену одржао чврстину у дефанзиви црвно-белих.
– Одиграли смо одличан меч. Знали смо да је Наполи веома квалитетан противник, свесно се повукли и препустили иницијативу ривалу. Имали смо неколико контри из којих смо могли да поведемо, али је и бод огроман успех – истакао је Јованчић.
Чињениа да је шампион Србије показао зубе реномираном противнику и покварио му планове, још једном је потврдила квалитет чете Владана Милојевића.
– Сви су нас отписали пре жреба, предвиђали убедљиве поразе од сваког противника, али смо већ на премијери показали да је такав однос далеко од истине. Сјајно смо почели такмичење у групној фази. Велику захвалост дугујемо навијачима на феноменалној подршци и изванредном амбијенту.
Посебан утисак оставила је дисциплина црвено-белих током напада гостију.
– Радимо на дефанзиви што се видело у квалификаијама, али и против Наполија. Нисмо се одрекли ни напада, покушавали смо. Једном сам и ја окушао шут, али је Оспина добро интервенисао. Надам се да ће следећи ударац завршити у мрежи – нагласио је Јованчић.
RSF