Јовељић и Радоњић одушевљени публиком

Фудбал

Црвена звезда је на диван начин прославила своју 29. титулу. Навијачи су напунили стадион, а Звезда је напунила мрежу свог противника и завршила сезону са невероватном гол разликом — 96:19!

Трећи суперлигашки гол у овој сезони, а укупно свој 47. постигао је Дејан Јовељић на овој утакмици, и наговестио какву би каријеру могао да има! Уколико настави са вредним радом, јер талента и квалитета има и то је сада јасно свакоме.

— Циљ нам је био 100 бодова, испунили смо циљ победом на овој утакмици. Пресрећни смо због победе, честитам својим саиграчима на титули. Мени је ово прва титула и сада идемо да славимо. Било је невероватно играти пред више од 35 хиљада гледалаца, атмосфера је била ватрена, поготово кореографија на почетку. Чекао сам шансу, искористио сам је и пресрећан сам и због гола. Скинуо сам дрес, отрчао до севера и поклонио се. Није било страха, играо сам без притиска и пресрећан сам. Надам се да ће бити још голова, али само нека смо здрави — рекао је Дејан Јовељић после утакмице.

Немања Радоњић је дуго чекао на свој дебитантски гол, а онда је почео да их постиже у низу.

— Мени је први пут да доживим овако нешто, захвалио бих се публици на оваквој подршци, нисам очекивао овакву посету и свакако да смо много боље играли и због публике. Знали смо да је титула већ наша и играли смо за своју душу, али смо испоштовали све договоре из свлачионице. После дербија ме је кренуло, дао сам пет голова заредом, како ме је кренуло вероватно бих дао и 10. Надам се да ћу наставити овако и следеће сезоне. Позивам навијаче да и следеће сезоне долазе у што већем броју јер мислим да ова генерација то заслужује — јасан је Немања Радоњић.

Уживајте, шампиони. Заслужили сте!

RSF