Крстичић – Велике шансе за пролазак

Фудбал
Изабраници Владана Милојевића водили су жестоку борбу свих 90 минута на мечу са Салцбургом. Како је нагласио наш везиста Ненад Крстичић, након 0:0 у Београду, наша екипа имала је веће шансе да дође до тријумфа и пуни оптимизма дочекују реванш.

 

– Позитиван резултат за нас, нисмо примили гол у првих 90 минута игре код куће, то нам је најбитније. Сматрам да смо одиграли фитизички изузетно захтевну утакмицу, моного смо претрчали. Наш противник је имао већи посед, пустили смо их да играју и нису направили никакве шансе. Ми смо имали изгледније прилике да дођемо до поготка на овој утакмици. Прво полувреме је успешно завршено, верујем да имамо изгледне шансе да прођемо даље – рекао је Крстичић.

Звездин везиста истакао је да не очекује да ће екипа Салцбурга одступити од свог стила игре у реваншу.

– Сигурно ће бити слична утакмица, они су екипа која игра на посед, пустићемо их поново да играју своју игру, а ми ћемо стварати шансе и уверен сам да ћемо успети да затресемо мрежу и обезбедимо пролазак у групну фазу Лиге шампиона. 

Иако се меч играо пред празним трибинама, наши фудбалери имали су подршку навијача окупљених иза помоћних терена код јужне трибине.

– И јучерашњи тренинг, као и то што смо током утакмице чули наше навијаче много нам је значило. Помогли су нам на терену, прави су ветар у леђа. Заиста није лепо играти пред празним трибинама, немамо осећај да играмо за Лигу шампиона. Нама су наше присталице много помогле и сви смо им захвални на томе – поручио је Крстичић.

RSF