Милојевић – Прави дерби

Фудбал
Тренер фудбалера Црвене звезде рекао је после ремија резултатом 2:2 са Радничким у Нишу да је у 17. колу Суперлиге виђен прави такмичарски дерби.

 

– Прво честитам Радничком на фер и коректној игри. Утакмица је више имала борбени карактер него што је била лепа, водила се борба за сваку лопту. Ми се окрећемо другим утакмицама и идемо даље. Радничком желим све најбоље, да наставе овако, а тренеру Ненаду Лалатовићу срећу и приватно и професионално– рекао је Милојевић.

Шеф стручног штаба шампиона Србије осврнуо се додатно на дуел на „Чаиру“ и здравствено стање у црвено-белом табору.

– Не бих детаљније улазио у утакмицу. Борбеност је била испред лепоте у игри… Имали смо кадровских проблема, поједини играчи су били на позицијама на којима раније нису играли. Све у свему, задовољан сам, имали смо прави, такмичарски дерби између првопласиране и другопласиране екипе. Раднички је показао и у овом тренутку да им је прошле године недостајао тренер као што је Лалатовић, само нека настави да гура – завршио је Милојевић.

Фудбалери Црвене звезде окрећу се обавезама у Лиги шампиона, јер их у среду (21:00) очекује гостовање Наполију у 5. колу Ц групе.

RSF