Милојевић – Радићемо на финесама

Фудбал
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после победе над Радом, у 12. колу Суперлиге, да је задовољан издањем тима до 75. минута.

 

Шампион Србије дошао је до 11. првенственог тријумфа резултатом 3:1. Два поготка су била дело Ричмонда Боаћија, а један Марка Гобељића.

– Знали смо да Рад има добар блок и одличне контранападе са Младеновићем, а видело се да су им недостајали Лутовац и Касалица. Трудили смо се да играмо на половини ривала и задовољан сам партијом до 75. минута. Имали смо доста прилика у офанзивној трећини и требало је неке другачије да решимо. Пробаћемо да исправимо те финесе. После 75. минута је било доста тога што ми се није свидело и видећемо зашто је то тако – рекао је Милојевић и додао:

– Мислим да смо заслужемо победили Рад, екипу која хоће да игра фудбал и којој желим да се нађе међу осам тимова у плеј-офу.

Црвено-беле очекује и нови европски изазов, јер следеће среде гостује Ливерпулу у оквиру трећег кола Ц групе Лиге шампиона.

– Немамо страх, баш у оваквим мечевима не треба да га буде. Већи притисак је био у јулу и августу док нисмо остварили циљ и ушли у Лигу шампиона. Ово су сада лепи тренуци, играћемо на Енфилду, стадиону на коме нема свако прилику да игра. Припремићемо се као и за остале утакмице. Треба добро да се одморимо, спремимо и изађемо да одиграмо добар меч, а притиска нема, напротив.

Милојевић је и навео да је Филип Стојковић превентивно замењен услед мучнине.

– Имао је мали проблем после једног пада, било му је мука и мислим да није ништа страшно у питању – завршио је Милојевић.

RSF