Немања упознао своје идоле

Фудбал
Када су фудбалери Црвене звезде посетили Институт за онкологију уочи првенствене утакмице са Чукаричким Немања Јовашевић пожелео је да голове његови омиљени играчи Бен и Радоњић. Њих двојица су то и урадили, а сада су и угостили Немању на Маракани.

 

Пре почетка тренинга, на уласку у свлачионицу Црвене звезде Немању је сачекао Бен, који се није трудио да сакрије задовљство што је упознао дечака због кога су сви играчи имали додатни мотив да победе на терену. Право изненађење сачекало га је у свлачионици, дрес са бројем десет и његовим именом на леђима, који су потписали наши првотимци. Немања се дружио и фотографисао са својим идолима у свлачионици, пре него што је тренер Милојевић дао знак да се крене на терен. Држећи за руку нашег чувара мреже Милана Борјана Немања је са првотимцима истрчао на терен, а имао је прилику и да неколико пута матира најсигурнијег чувара мреже Суперлиге.

ФК Црвена звезда већ дуги низ година сарађује са Удружењем „Увек са децом“ које помаже малишанима који се лече на дечјем одељењу на Институту онкологије и радиологије Србије. Наш клуб увек радо помаже малишанима који воде најважнију животну борбу и труди се да им улепша дане које проводи у болници када год је то у могућности.

Како бисте и ви помогли позивамо вас да будете гости хуманитарног коцерта који организује Удружење „Увек са децом“ 16.маја са почетком од 20 часова у „Театру 78“, у улици Ресавска 78. Дођите да заједно помогнемо малишанима.

Такође, пошаљите смс на 7175 и помозите деци оболелој од рака!

RSF