Новајлије у новом сервису за чланство

Фудбал
У дану када су на стадиону „Рајко Митић“ промовисана два нова појачања отворене су и потпуно нове просторије сервиса за чланство на промењеној локацији.

 

Нове просторије, које се налазе на западној трибини стадиона, одмах надомак Звездиног музеја, посетили су данас Никола Стојиљковић и Милан Јевтовић.
Звездина двојица фудбалера одмах по потписивању уговора, испунивши проступнице у нашем сервису за чланство, постали су чланови клуба. Они су такође уживали у дружењу са навијачима који су дошли како би обновили чланарине. Јевтовић и Стојиљковић такође су и уручивали сезонске улазнице нашим навијачима. Присталице црвено-белих који су данас дошли да се учлане биле су пријатно изненађене што су прве имале прилику да упознају и да се фотографишу са нашим мовим појачањима.
Запослени у сервису за чланство позивају све навијаче који желе да купе сезонске улазнице да то ураде што пре, како се не би стварала велика гужва пред прве мечеве ове сезоне у Европи, као и у Суперлиги.
Сервис је постао много приступачнији и пружа боље и оптималније услове за рад са члановима црвено-беле породице. Наши запослени истичу да су презадовољни новин условима које имају за рад, а многобројни посетиоци данас су са осмехом уживали у новом амбијенту.

ВАЖНО УПУТСТВО:

1. Свако ко купује сезонску карту мора да буде члан нашег клуба са плаћеном чланарином. У случају да нисте члан моћи ћете на лицу места да обновите чланарину. Чланарина се уплаћује директно на рачун фондације клуба, и плаћање је у кешу.
2. Због нових строгих правила УЕФА обавезно је да свака сезонска карта има одштампано име и презиме власника ради спречавања злоупотребе.
3. Обавезно понесите личну карту ради идентификације, а пожељна је и стара сезонска карта због лакше обнове истих места на стадиону.

ЦЕНЕ:

Захваљујући почетку сарадње са Мастеркард, свако ко плати сезонску карту Мастеркард картицом у просторијама чланства на стадиону добиће одмах и награду у Ред Стар Шопу-у и то у виду дреса, мајице, шала или качкета, зависно од трибине за коју је купио сезонску карту.

Захтеви за породичне улазнице се примају сваког дана, и то за децу до 15 година. Због УЕФА захтева израђују се са фотографијом детета уз документ који доказује да деца имају испод 15 година (ђачка књижица или Извод из матичне књиге рођених).

Димензије (формат) дечије фотографије:
висина – ширина    2цм – 1.8цм   (1,000пx – 900пx)

телефони:   011/3675-162,   011/3675-163,  011/3675-164, 011/3675-166, 011/3675-167, 011/3675-168
сајт: www.budideozvezde.rs

Буди део Звезде!

RSF