Обавештење – термини одигравања утакмица финала

Кошарка

Познати термини одигравања утакмица финала АБА лиге јтд. Серија почиње у понедељак у Београду (19 часова), други меч на програму у уторак од 18.30 часова. Серија се након тога сели у Подгорицу. Трећи меч игра се у петак.

КК Црвена звезда мтс на молбу менаџмента АБА лиге јтд, Крешимира Новосела и Жарка Чабаркапе, али и руководећи се интересима очувања АБА лиге у овој ружној и непријатној ситуацији, коју ничим није изазвала, обавештава јавност да ће се финална серија плеј офа АБА лиге, играти у следећим терминима:

Прва утакмица у Београду – понедељак 09.04.2018, друга утакмица у Београду– уторак 10.04.2018, трећа утакмица у Подгорици – петак 13.04.2018, четврта утакмица у Подгорици – субота (опционо) 14.04.2018 и пета утакмица у Београду – понедељак (опционо) 16.04.2018.

КК Црвена звезда мтс као клуб који се води принципом да решава проблеме, а не да их прави,чак и оне које није створила, жели и овим гестом да смањи непотребно подигнуту, и ничим изазвану тензију пред почетак финала, које треба да буде празник кошарке, а не полигон за развијање теорија завера, својственим неким прошлим временима.

Предстојеће утакмице треба да послуже у сврху још боље промоције лиге, за коју се боре сви клубови у региону који у њој учествују.

КК Црвена звезда мтс пред утакмице у терминима 09.04.2018 године у 19 часова, и 10 .04.2018.године у 18.30 часова, које ће организовати у дворани „Александар Николић”, позива своје навијаче да испуне халу до последњег места, и направе сјајну атмосферу која краси утакмице нашег клуба већ годинама уназад.

О начину уласка у дворану, и осталим протколима везаним за први меч финала, клуб ће се огласити на званичном сајту накнадно.

КК Црвена звезда мтс

RSF